Hodnocení

Průměrné hodnocení všech káv
4.42 / 5
Doporučuje
90%
7400 z 8191 uživatelů
Tomáš ověřený zákazník před 5 hodinami
Doporučuje produkt
Adriana Keszlerová ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
jemná čokoládová chuť so sladkým ovocím, pripomína višne v čokoláde
obal, znovu sa na ňom odtrhla jedna strana a nedá sa uzavrieť
Recept
Metoda přípravy: Chemex 6, Hario kanvička
Káva (g): 30
Voda (g): 480
Teplota vody: 98 C
Mlýnek (nastavení): Fellow Opus , hrúbka mletia 7 ( Pour-over 5-9)
Proces: prepláchnutie papierového filtra, 50 ml vody/30 g kávy/nechať 40 s, potom krúživým pohybom pomaly doliať na cca 480 ml, 1-2 x jemne potočiť Chemexom, aby sa vytvorilo kávové lôžko, dĺžka filtrácie spolu 3,75-4 min, potom zamiešať lopatkou, aby sa káva rovnomerne premiešala
Alina ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
Veronika Pavlíčková ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Tohle kafe je fantastický a ta nízká hodnocení vůbec nechápu. Nebo tedy - chápu, nejspíš špatně zvolená příprava. U anaerobek se mi zdaleka nejvíc vyplácí aeropress, kterej z nich vytáhne úžasný věci - a tahle není výjimka. Naproti tomu na mý preferovanější V60 je to slabší průměr - neurazí, nenadchne. Tak na to myslete, až si budete další anaerobku připravovat.
Chce to vyzkoušet víc druhů přípravy a zamyslet se, se kterou to funguje nejlíp.
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Katarina Kacengova včera
Doporučuje produkt
Najlepšia kapsla doteraz. Vďaka obalu uchuváva skvelú arómu. Chuť kávy sa približuje chuti espressaz profi stroja.
Kapsle hodené do Sjöstrand stroja, bohata pena a plna chuť.
Evgenii ověřený zákazník Zobrazit originál čtvrtek
Doporučuje produkt
Recept
Method of preparation: Orea V4 fast
Coffee (g): 20
Water (g): 310
Water temperature: 97C
Grinder (settings): 73 clicks K-Ultra
Process: bloom 40 sec x 40g -> 160g -> 100g -> 50g
Yan Gee ověřený zákazník čtvrtek
Doporučuje produkt
Predstav si to: rano vstanes, venku mrzne, praskajici ohen v krbu. Postavis vodu na kafe a otevres sacek Common Grounds. Aroma bourbon vanilky provoni celou mistnost a vytvori dokonale 'cozy' atmosferu.
Jednoducha a odpustiva. Common Grounds zvlada skoro cokoli – French press, V60, moka konvici.
Perfektni i pro uplne zacatecniky.
Yan Gee ověřený zákazník čtvrtek
Doporučuje produkt
Kafe, co te dostane – pokud vis, co delas. Ananas, bezovy kvet, cervene jablko, cokolada, maliny—vsechno tam je, a vsechno to hraje dokonale. Tak komplexni, ze ostatni kafe v moji spizirne vypadaji vedle nej jak instantni kafe. Ale bacha. Tohle kafe potrebuje peci. Na tvrdou prazskou vodu zapomen. Micham si vlastni 70ppm vodu, kde vsechny tony krasne vyniknou. Chapu, ze ne kazdy to chce resit, ale pokud jsi coffee nerd, tohle kafe si nenech ujit.
Eva Křížková ověřený zákazník čtvrtek
Doporučuje produkt
intenzivní chuť mléčné čokolády a kokosu
aroma ananasu a tutti frutti bonbonů
Yan Gee čtvrtek
Doporučuje produkt
Tenhle maly brewer ted pouzivam kazdy den. Moc jsem od nej necekal, zaujal me hlavne designem, ted je to muj 'daily driver.' Jsem coffee nerd a mam pres 20 dripperu, ale tohle maly zarizeni me vazne prekvapilo. Rychlej, jednoduchej, konzistentni. Klarita chuti je top. A diky jeho kompaktnosti se snadno vejde do kazdeho batohu, coz ocenis, pokud cestujes tak casto jako ja. Od te doby, co ho mam, ho pouzivam kazdy den. 5 hvezd bez debat.
Sára ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Tóny čokolády jsou v kávě hezky cítit.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Sára ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Sára ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Sára ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Moc příjemná jemná chuť, která se nezprotiví ani při každodenním pití.
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Mia Eder středa
Nedoporučuje produkt
krásný vizuál, což je u Kmenu zvykem
skořicová vůně
chuť má více vrstev, bohužel většinou převáží výrazná acidita
je potřeba obezřetně připravovat, hrubší mletí bývá dost kyselé
nedaří se mi připravit na V60, preferuji Clever
kyselost přebíjí ostatní chutě
deskriptory moc nesedí (kromě skořicové vůně)
Recept
Metoda přípravy: Clever/V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš M ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Naprosto dokonalá káva
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 16,5
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Fellow Ode (5)
Proces:
Tomáš M ověřený zákazník středa
Nedoporučuje produkt
Tomáš M ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Tomáš M ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Tomáš M ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt