Hodnocení

Průměrné hodnocení všech káv
4.39 / 5
Doporučuje
90%
8807 z 9833 uživatelů
Mia Eder ověřený zákazník před 4 hodinami
Doporučuje produkt
Mia Eder ověřený zákazník před 4 hodinami
Doporučuje produkt
Mia Eder ověřený zákazník před 4 hodinami
Doporučuje produkt
Mia Eder ověřený zákazník před 4 hodinami
Doporučuje produkt
Katarína před 6 hodinami
Doporučuje produkt
Fajn intro k experimentálnym kávam
Jemne tam cítiť tie marshmallow ale naozaj jemne, nedá sa to porovnať s marshmallow kávou od Kmenu, tam to bolo ozaj jasné na prvú dobrú
Jemná kyslosť ale nie nepríjemná
Pre niekoho kto má rád experimentálne praženie a chce to cítiť aj v mliečnych nápojoch je toto dosť nevýrazné, možno na filtry sú jednotlivé tóny cíti´t viac
Recept
Metoda přípravy: Espresso (Flat White)
Káva (g): 20
Voda (g): cca 50g
Peter ověřený zákazník před 11 hodinami
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 7g
Voda (g): 32g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter ověřený zákazník před 11 hodinami
Doporučuje produkt
Skvělý poměr cena výkon
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 7g
Voda (g): 45g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter ověřený zákazník před 11 hodinami
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 7g
Voda (g): 45g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter ověřený zákazník před 11 hodinami
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 7g
Voda (g): 45g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
Matija ověřený zákazník Zobrazit originál včera
Doporučuje produkt
Zajímavá směs chutí, mnohem víc mi chutná než čistě ovocná káva.
Ondřej Malina ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Dobrá ovocná chuť.
Recept
Metoda přípravy: The AeroPress inverted method
Káva (g): 13
Voda (g): 180
Teplota vody: 85°C
Mlýnek (nastavení): Timemore C3S Pro
Proces: https://aeroprecipe.com/recipes/…
Martin Eliška ověřený zákazník sobota
Nedoporučuje produkt
Káva je na filtr hrozně tmavá až bych řekl spálená.
Chuťově je to taková obarvená voda bez chuti, která je cítit spáleninou. Uvedené deskriptory tam nenajdete.
Extrémně předražená vzhledem k tomu co za peníze dostanete.
Moje první a zároveň poslední zkušenost s touto pražírnou.
Miroslav ověřený zákazník sobota
Doporučuje produkt
Victor Gubin ověřený zákazník Zobrazit originál sobota
Doporučuje produkt
Silná vůně broskví při vaření
svěží chuť tropického ovoce nebo ovocné žvýkačky
Recept
Způsob přípravy: v60 Káva (g): 22 Voda (g): 300 Teplota vody: 90 Mlýnek (nastavení): filtr Proces: 60-60-90-90
Leoš ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
Obstojný kafe
První zrna od této pražírny, která hodnotím kladně!
Kafe je pěkný, chutná krásně.
Stojí za nákup. Nečekal jsem nic, ale překvapilo mě.
Ještě jsem nikdy neviděl zrna ve velikosti 4 mm. Musel jsem tu čočku schálně víc zaměřit očima.
Chuťový profil minimální. Citronový bonbon, Mon cheri necítím. Zkusil jsem o 1 + 1 stupeň jiné mletí a o 2 + 2 stupně jinou teplotu spaření. Kafe není zlý, je fakt dobrý, ale chuťový deklarovaný profil není ani za nehet.
Recept
Metoda přípravy: Sage Barista Pro
Káva (g): 18,0
Voda (g):
Teplota vody: 96 °C, 9 BAR
Mlýnek (nastavení): vnitřní kameny st. 2, nastavení na přístoji st. 10.
Proces: rychlý ranní proces
Šaryy ověřený zákazník pátek
Nedoporučuje produkt
Pro někoho to může být dobrá káva
Medová
Mě moc nebaví, není nijak zábavná
Možná dělám, něco špatně, ale květinové tóny moc necítím
Na Gedab nemá
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 20
Voda (g): 44
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
O. pátek
Doporučuje produkt
Krásná aromatika připomínající kvalitní černý čaj, trochu bergamot, ve finiši jahody - fakt jak v popisu.
Vyvážená plná chuť s akcentovanou, ale neagresivní kyselostí a bez rušivé hořkosti.
Pro mě jedno z nejlepších letošních espress.
Nemám výhrady; I trochu vyšší cenovku si tohle plně zaslouží.
O. pátek
Nedoporučuje produkt
Je to zajímavý a osobitý
Celkový projev nejvíc připomíná výluh ze zázvoru (hlavně vůní), samozřejmě bez zázvorové "pálivosti" - což není bůhvíjak atraktivní profil pro kafe
Chápu cenovku v kontextu složité technologie produkce; Nicméně v podobné cenové hladině mi dává mnohem víc smysl koupit si "normální dobrý kafe"
Stačilo by mi 100g na vyzkoušení, ten osobitý profil úplně nevybízí k pití ve větším objemu
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 28
Voda (g): 450
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 16 na Baratza Encore
Proces: 30 vteřin bloom, zbytek vody dolít na dvakrát až třikrát, celková doba extrakce 3 minuty
Daniel ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
zaujímavá chuť korenia a dajme tomu že Spriteu