Hodnocení

Průměrné hodnocení všech káv
4.44 / 5
Doporučuje
91%
6296 z 6910 uživatelů
Pavel Kosík ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
Tina čtvrtek
Doporučuje produkt
Zajímavá chuť propojení hořkého kakaa a lesních jahod.
Ve spojení s mlékem dobrá a výrazná chuť.
Síla kávy je tak akorát.
Chuť je velmi netradičně výrazná, pro každodenní ranní kávu, bych ji úplně nevolila. Spíše taková sváteční.
Šárka čtvrtek
Doporučuje produkt
Sergej Skrjanec ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Pavel ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Prijemne piti
Asi bych to ocenil i vice anasove :-)
Miroslav ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Kateřina Hejlková středa
Doporučuje produkt
Jakub Kroutil ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
Nick ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
Má opravdu působivou hořkost, kterou jsem našel podobnou černému čaji a bergamotu s náznakem peckovin
Dobrá pečeně
Jeho složitá hořkost zároveň ztěžuje milování
Recept
Způsob přípravy: Aeropress GO, převrácený
Káva (g): 12,5
Voda (g): 200
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (16 kliknutí)
Filtr: Proplachovaný
Proces:
0:00-0:20 Nalijte 60 ml vody a jemně promíchejte
0:20-1:00 Nechte to odpočinout
1:00-1:20 Doplňte vodu na 200 ml a znovu jemně promíchejte
1:20-2:00 Nasaďte si čepici a zatlačte na 30 sekund
Lada Š ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Ten serik je tam opravdu citit, jinak jde o klasicky cajovy profil
Miroslav ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Tomáš ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Maliny jsou v chuti hodně výrazné, zvlášť když vychladne
Nečekaně funky na honey zpracování, připomíná spíš naturální
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
LUIS DIAS ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
Dobře vyvážené
S nádechem oranžové
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 11 g
Voda (g): 22
Teplota vody: 90
Bruska (nastavení): Baratza Encore ESP
Proces:
Adéla ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Francisco ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
Opravdu jedinečná chuť.
Možná trochu drahý.
office ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
office ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Sergej Skrjanec ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Frank ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Tvrdé citrusy
Jemný roastyniss