Hodnocení

Průměrné hodnocení všech káv
4.63 / 5
Doporučuje
95%
534 z 563 uživatelů
Jakub ověřený zákazník pondělí
Nedoporučuje produkt
Aroma je opravdu specificke a jedinecne
Mam velmi osobni problem s vuni kavy po namleti i behem piti, citim spalene seno, vylozene mi toto baleni nesedlo
Sára ověřený zákazník před týdnem
Nedoporučuje produkt
Krásný obal.
Při “espresso metodě” přes aeropress, kterou sdílel Petr níž, nechutnala špatně.
Rozhodně není vhodná na filtr, jak je uvedeno. Na filtru chutná velmi podivně, mdle, se zvláštní alkoholovou pachutí.
Daniel ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Za mňa chuťový profil úplne mimo. Príliš horká
Kávové zrnko ověřený zákazník před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
Dobra myslenka, ale
Vice efektu je mozne dosahnou pri praci ts mave, nebo stredne tmave prazenou kavou s uzpusobenim metody zalivani kavy.
Filtry nejsou z meho pohledu dostatecne efektivni abych jeste jednou investoval vice penez nez, napr. za filtry od Origami.
Kirill ověřený zákazník Zobrazit originál 19. Duben
Nedoporučuje produkt
Drsné na espresso, příliš pražené na filtr
Daniel ověřený zákazník 16. Duben
Nedoporučuje produkt
mango maliny dzem? neviem v ktorom vesmire.. zatuchnuta, spalena chut vyudenej ponozky
Jan ověřený zákazník 15. Duben
Nedoporučuje produkt
Hořkokyselá chuť, ať dělám, co dělám. Stejná jako všechny kávy, které jsem od Sqare měl poslední dobou.
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 18-19
Voda (g): 38-45
Teplota vody: 93-94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Khai ověřený zákazník 11. Duben
Nedoporučuje produkt
Vůně zrnek hořká až spálená
Zkoušel jsem různé recepty, použil jiné filtry, měnil teplotu vody, atd .. ale nebyl jsem schopen ze zrnek vytáhnou kafe lepší jak 6/10, taky se mi ten recept už nepovedl zopakovat
Nejsem v kávě profík, ale ani začátečník
Jaromír Petřík ověřený zákazník 10. Duben
Nedoporučuje produkt
voni krasne, jak zrno, tak namletá
nechutná, plochá, nejhorší od Barnu co jsem měl
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Marek ověřený zákazník 1. Duben
Nedoporučuje produkt
hezké balení
káva není dobrá, s ohledem na cenu je to taková Jihlavanka pro lepší lidi
uváděná doba doporučené spotřeby "do jednoho roku" je zarážející, pokud se pražírna sebe samu snaží brát vážně
vnitřní igelitový obal nemá žádný uzavírací mechanismus
Kávové zrnko ověřený zákazník 26. Březen
Nedoporučuje produkt
Rozdil ve vysledku je minimalni, oproti klasickym filtrum. Vice se da ovlyvnit samotnym brewingem a ustrite penize.
Pavel ověřený zákazník 25. Březen
Nedoporučuje produkt
Je to preprazeny
Daniel ověřený zákazník 22. Březen
Nedoporučuje produkt
Vôňa
Vodnatá, bez chuti, v chuti výrazná spálenina, horká. Obrovské sklamanie za tie peniaze
Josef Litoš 6. Březen
Nedoporučuje produkt
design, materiály, provedení
funkčnost: kvůli sítku, které má na spodu jen pár malých otvorů, káva protéká neskutečně pomalu, několikanásobně pomaleji než u klasické V60. Nelze tedy aplikovat postupy z V60
Filip ověřený zákazník 23. Únor
Nedoporučuje produkt
Veľmi silná, no neprijemná chuť a vôňa. Skúšané cez Wilfa automat a aeropress. Škoda že som kúpil dva balíky.
INSOFT 19. Únor
Nedoporučuje produkt
Před dvěma lety vynikající káva
Před rokem to ještě šlo...
Nyní velké zklamání
Už to není speciálka, spíš klasické italské hořké/přepražené kafe
Spousta defektních a přepražených zrnek (vyhodíme cca. 2g z 18g)
1000 g balení je z nějakého důvodu zabalené 2x (pytlík v pytlíku)
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 55
Teplota vody: 92
Extrakce(s): 24
Veronika ověřený zákazník 15. Leden
Nedoporučuje produkt
Desing minimalistický
špatně se připevňuje do varné konvice Hario Buono - takže měří teplotu stěny, nikoliv vody
během používání zhasíná, nemá smysl to mít v konvici během vaření
chvílemi mám pocit, že teploměr hádá teplotu a jindy má lepší den
měří pouze aktuální situaci, k nějakému postupnému měření to není
Bara ověřený zákazník 9. Leden
Nedoporučuje produkt
pěkný obal
není moc kyselá
nemá vlastně žádnou zajímavou chuť ani vůni (natož některou z avizovaných)
působí jako nešpatná generická káva (takže cena úplně neodpovídá)
Recept
Metoda přípravy: James Hoffmann Ultimate V60 Technique | ale paradoxně asi nejlíp (a nejmíň kysele) chutná úplně náhodně namletá/rozsekaná v Boschi (sic!) ve french pressu na cca 95 °C
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel ověřený zákazník 8. Leden
Nedoporučuje produkt
Príliš spečené. Takmer žiadne ovocné tóny
Dmytro ověřený zákazník 2. Leden
Nedoporučuje produkt
Můžu vypit půllitr večer.
Bohužel nevýrazná. Možná jen takový batch.
Mám problém dopít.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (16)
Proces: Hoffmann