DAK Coffee Roasters

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.6 / 5
Doporučuje
94%
387 z 412 uživatelů
db ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: WACACO NS2 / 1:3
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): KINU m47 / 2.2.0
Proces:
Sergej Skrjanec ověřený zákazník 14. Duben
Doporučuje produkt
Daniel ověřený zákazník 12. Duben
Doporučuje produkt
Michal ověřený zákazník 10. Duben
Doporučuje produkt
Dmytro ověřený zákazník 26. Březen
Doporučuje produkt
Vyvážená
Dá se vytunit profil podle toho, která část vám víc chutná - ovocná nebo čokoládová/kakaová.
Je potřeba nechat ležet aspoň 3 týdny-měsíc
Vyžaduje teplotu pod 90. Musel jsem vždy zkontrolovat teploměrem, aby nechutnala hořce.
Spousta káv tolik nechutnala/spíše zklamala, než jsem si našel sweet-spot.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 85-87 (nad 95 mi chutná spáleně/hořce)
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (15) / Timemore C2 (21)
Proces: Hoffmann
Miroslav ověřený zákazník 24. Březen
Doporučuje produkt
Pavol ověřený zákazník 23. Březen
Doporučuje produkt
Roksolana ověřený zákazník Zobrazit originál 5. Březen
Doporučuje produkt
voní jako pečivo
mírně kyselé
chuť není tak intenzivní jako vůně
Peter ověřený zákazník Zobrazit originál 23. Únor
Doporučuje produkt
ovocné, kyselé a sladké
typický kvalitní keňan
Čekal jsem, že to bude trochu unikátnější
pro mě třešeň ve skutečnosti tolik nevyskakuje
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Nick ověřený zákazník Zobrazit originál 20. Únor
Doporučuje produkt
Zpočátku bylo opravdu těžké popsat, jak to chutná. Nějaké žluté až oranžové tropické ovoce vyletělo přímo z pytle s nějakou fermentovanou kolumbijskou kyselou až hořkou pachutí. Připomnělo mi to loňský lot Nestora Lasa praženého Chroasters – světlé a tropické fermentované kolumbijské fazole. Čas plynul, pil jsem ho měsíc a postupem času se jeho profil změnil na něco výraznějšího s výraznými tóny zralého banánu (ten, který můžete najít ve svém dezertu nebo koláči, věřím) a čokoládovým korpusem brownie s hořkou čokoládou hořkost a mangovitě kyselý přízvuk mihotající se špičkou jazyka hned po doušku.
Recept
Způsob přípravy: AeroPress GO, převrácený
Káva (g): 12
Voda (g): 192
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (16 kliknutí)
Filtr: Proplachovaný
Proces:
0:00-0:20 Nalijte vodu a jemně promíchejte
0:20-1:20 Odpočinek
1:20-1:40 Znovu jemně promíchejte
1:40-2:10 Nasaďte si čepici a zatlačte