Prodigal Coffee

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.6 / 5
Doporučuje
100%
12 z 12 uživatelů
Hristo Yordanov ověřený zákazník Zobrazit originál 13. Březen
Doporučuje produkt
Nejlepší espresso, jaké jsem kdy ochutnal!
Silki tělo, šťavnaté, ovocné a sladké. Sousto
Recept
Způsob přípravy: espresso
Káva (g): 14 g
Voda (g): 40 g
Teplota vody: 92°C
Bruska (nastavení): 13 Niche nula
Proces:
Daniel ověřený zákazník 5. Březen
Doporučuje produkt
Róbert ověřený zákazník Zobrazit originál 3. Březen
Doporučuje produkt
Renomovaná pražírna kávy
Velmi kyselé a citrusové
Velmi tvrdá káva na espresso, může to být způsobeno tím, že je starší (ale měsíc a půl by neměl být problém pro světle pražené) nebo balení (poprvé jsem viděl sáček Prodigal bez filtru na přebytečný CO2 ze zrn, takže rychleji zatuchly)
Velmi kyselé a silné tóny citronu a limetky, ostatní jsou přehlušeny, takže nepůsobí tak vyváženě, jak je člověk zvyklý od Scotta Raa
Mám podezření, že zrna nemusí být ideálně pražená, protože se cítí nedostatečně vyvinutá a šálek nedostatečně extrahovaný i po důkladném experimentování s teplotami, mletím a poměrem výtěžnosti.. mohou být vhodnější pro filtr
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 16,5 g
Voda (g): 50-55 g
Teplota vody: 95-98 Celsia
Mlýnek (nastavení): 0,3-0,1 na P64 Lagom
Proces: moderní espresso, profilování tlaku na Bianca
Kydlíček Tomáš ověřený zákazník 10. Únor
Doporučuje produkt
Chuťové komplexní
Káva “pro každého”
Ničím zvlášť nepřekvapila
Nebudí chuťové emoce
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 17g
Voda (g): měkká, 250 ml
Teplota vody: 95st.C
Mlýnek (nastavení): Commandante, 14 kliků
Proces: extrakce 4 min
Caspy ověřený zákazník 28. Prosinec
Doporučuje produkt
Jan ověřený zákazník 30. Listopad
Doporučuje produkt
Róbert ověřený zákazník 3. Listopad
Doporučuje produkt
komplexna chut, velmi vyrazne bobule a dzem, prekvapivo sladka a tiez prijemna acidita
velmi dobre a lahko pitelna, neomrzi
idealne prazena, nebyt menej vyraznej vone, nespoznal by som, ze to nie je natural, ale washed
Scott Rao sa zda byt zarukou kvality
vysoka cena za import z USA
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 16,5g
Voda (g): around 60g yield
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): 0,3 from 0 Lagom P64
Proces: 20 sec bloom and then flow profiling shot with Lelit Bianca
instagram: ile_klikow ověřený zákazník Zobrazit originál 25. Říjen
Doporučuje produkt
Velmi kvalitní etiopský, který je v poslední době vzácný
Skvělý profil
Vyvážené, čistí, pitelné, lehké
Třešňový aspekt je trochu suchý jako borůvkové etiopské kávy
Trochu předražené
instagram: ile_klikow ověřený zákazník Zobrazit originál 25. Říjen
Doporučuje produkt
Spousta třešní
Čistý
Velmi dobře pitelné
Abych byl upřímný, je to strašně předražené
instagram: ile_klikow ověřený zákazník Zobrazit originál 25. Říjen
Doporučuje produkt
Chutná přesně podle profilu
Čistý
Skvěle vyvážené
Nečekejte ananasovou bombu, je jemná