BOULDER BLEND

od Prodigal Coffee

Napsat první hodnocení
Momentálně vyprodáno

Typ balení:

 
Pražírna
Prodigal Coffee
Země původu
Etiopie výběrová káva Etiopie, Kolumbie výběrová káva Kolumbie
Použití
Omni (vhodná na filtr i espresso)
Chuťový profil
Bobulové ovoce, Citrusy
Stupeň pražení
Střední
Metoda přípravy
Aeropress, Chemex, Chytráček, French Press, Hario V60, Moka konvička, Vacuum Pot, Espresso

Představujeme vám novinku z pražírny Prodigal - BOULDER BLEND, směs, která v sobě skloubí to nejlepší ze světa zpracování kávy. Tato směs je kombinací elegantní, čistě promyté kolumbijské kávy Bella Vista z odrůdy Caturra a přiměřeného množství etiopské přírodně zpracované Hamasho. Výsledkem je dokonalá harmonie kyselosti a ovocných tónů. Jsme přesvědčeni, že skvělá směs je vždy více než jen součet jejích částí, a právě proto jsme nadšeni, že vám můžeme takovou směs nabídnout.

Bella Vista pochází z Kolumbie a je známá svou čistotou a elegantním profilem. Promyté zpracování zde zajišťuje čistou kyselost a svěží ovocné nuance, které jsou charakteristické pro tuto metodu. Etiopská Hamasho, naopak, přináší do směsi intenzivní ovocné chutě, typické pro přírodní metodu zpracování. Spojením těchto dvou různých přístupů vzniká káva, která je svěží, ale zároveň bohatě ovocná.

Tato směs je ideální pro milovníky kávy, kteří hledají něco speciálního. Kombinace dvou různých zpracovatelských metod a původů vytváří jedinečný chuťový profil, který je zároveň vyvážený, takže každý doušek je novým dobrodružstvím. Ať už si ji vychutnáte jako filtrovanou kávu nebo espresso, Boulder Blend vás určitě nadchne svou svěžestí a bohatostí chutí.

Při zpracování kávy se často využívají dvě hlavní metody - naturální a promytá. Naturální metoda, známá také jako suchá, spočívá v sušení celých kávových třešní na slunci, což zahrnuje sušení s vnější slupkou a dužninou. Tato technika často vede k intenzivním ovocným tónům a plnějšímu tělu kávy, jelikož zrna absorbuji cukry a aromatické sloučeniny z dužiny během sušení. Na druhé straně, promytá (mokrá) metoda zahrnuje odstranění slupky a většiny dužiny z třešně, než se zrna usuší. Tato metoda obvykle produkuje kávu s čistšími a jasnějšími tóny a vyšší kyselostí. Každá metoda má své unikátní vlastnosti a významně ovlivňuje konečný chuťový profil kávy.

Hodnocení

Zatím žádné hodnocení

🤩 Označte hvězdičkami, jak Vám káva chutnala, a pomůžete tak dalším s výběrem.

Diskuze

Zatím žádné otázky

Zeptejte se nás, co Vás na produktu zajímá, a my Vám rádi okamžitě odpovíme.



Co o Kofiu říkají kávomilové

Hezká a někdy i méně hezká slůvka

99% kávomilů doporučuje Kofio
5899 recenzí
Neměli mou požadovaný ruční mlýnek skladem, ale postavili se k tomu skvěle a vyřešili to tak, že jsem na tom ještě lépe, než bych ...
Barbora
Líšnice
Naprosto bleskové doručení do druhého dne. Už několikátý nákup, vždy spokojenost.
Kristýna
Statenice
Celkově velká spokojenost, jsem velkým fanouškem českých pražíren a domácí přípravy kávy, zde mám na jednom místě velký výběr káv ...
Anna
Praha
Ochota, laskavost a vstřícnost. Než by nechali kávu "zestárnout na polici", raději včas sníží cenu. Vynikající komunikace s e-shop...
Pavel
Kopřivnice
Mile mě překvapilo jak byl balíček krásně zabalen a blesková rychlost doručení. Kvalita byla, samozřejmě, perfektní!
Alena
Plzeň
Neuvěřitelně rychlé vyřízení. Než jsem se nadála, dárek byl doma. Velice milý, ale přesto profesionální přístup. Děkuji...
Marcela
Praha
Velmi rychle vyřízeno a dodáno i s menším dárkem, takže jsem byla mile překvapena, a teď čekám, co na to řekne ten, pro koho je to...
Simona
Únanov
Doprava do jednoho dne. Reklamace do jednoho dne. Milá obsluha. Příznivé ceny. Vstřícnost. Rychlost odezvy na podpoře.
Lukas
Pardubice