DAK Coffee Roasters

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.51 / 5
Doporučuje
93%
272 z 293 uživatelů
ALESSANDRO ověřený zákazník Zobrazit originál úterý
Doporučuje produkt
silný tón skořice (nebo kardamomu...)
velmi, velmi sladký k nosu
se zlepší, když se šálek ochladí
upřednostňuje delší poměry (1:3+)
netlačte na teploty nebo to zničíte
Recept
Způsob přípravy: spro
Káva (g): 17
Voda (g): 50
Teplota vody: 90
Grinder (nastavení): 10 na Niche Zero (trad shot na 15)
Proces: Kvetoucí profil espressa
Eduard ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
moc stavnata a sladka!
Nick ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Jsem v bodě, kdy je to již třetí balení za loňský rok, takže
kašel kašel
Proč je to tak návykové?
Recept
Recept
Způsob přípravy: Aeropress GO
Káva (g): 12,5
Voda (g): 200
Nastavení teploty vody a mlýnku (Timemore Chestnut C2):

no, to záleží

Když s těmito fazolemi zjemníte (12 až 16 kliknutí) a udržíte teplotu kolem 94 až 96 stupňů, získáte sladký a dortový šálek s ořechy a kořením a skořicovými koláčkovými tóny, které jsou ve skutečnosti tak těžké. skořicová strana, o které by si někdo mohl myslet, že jde o kofermentaci (což nemohu dokázat, ale kofermentace skořice se lišíferentálně). (Nejmenší) nadměrná extrakce v tomto bodě by také mohla vyvolat jemný chlebový tón, který dodává šálku pěkný povrch.

Funkičtější strana vykvétá z hrubších úrovní mletí a teplota, která poskytuje nejjasnější výsledky, je 92 stupňů s nastavením přelití mlýnku na 24 kliknutí.
Tady se odehrávají všechny slovní hříčky a vy si začnete uvědomovat, že na zážitcích z patra skutečně záleží. Nejvtipnější komentáře byly 'ach, brokolice' a 'tady je hodně mrkvový dort!' (sale druhý byl kompliment). Také jsem zjistil, ž...Více
Adam Cinko ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Výrazná vůně po dortíku
výrazná chuť dortíku
Velice aromatická
Dávkujte jednou začas, může se přepít
Adam Cinko ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Nejzajímavější Keňa jakou jsem kdy pil
Temná, neovocíčková
Zase to tmavé pražení!
Adam Cinko ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
DAK prostě umí pražit a vybírat zrna
Kokosek
Trošku tmavší pražení na můj vkus
Adam ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Štavnatá, ovocná, sladká
Jana ověřený zákazník 28. Duben
Doporučuje produkt
Tahle káva mi vyloženě sedla a dá se říci, že u mne vyvolává závislost na ní :o)
Výborná a vyvážená, velmi zajímavá chuť
Já na pozadí vždy cítím výraznou kokosočokoládovou chuť připomínající vánoční kokosočokoládové kuličky s rumem :o) Dlouho jsem marně přemýšlela, než jsem na to přišla, co mi to připomíná, protože všem mým přátelům, kterým jsem kávu uvařila, taky chutnala, ale kokosočokoládovou chuť nikdo jiný necítil ani ve vůni, ani v chuti
Škoda, že není levnější ־
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 160 ml
Teplota vody: cca 95°C
Mlýnek (nastavení): Sage Smart Grinder Pro SCG820BTR, stupeň 1 espresso (nejjemnější)
Proces:
Jakub Khor ověřený zákazník 27. Duben
Doporučuje produkt
Vynikajíící chuť kávy.
Recept
Metoda přípravy: Aeropress, Chemex, Hario
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dmytro ověřený zákazník 22. Duben
Doporučuje produkt
Lehce připomíná chuť Coco Bongo. Je vyprodaná a strašně mi chybí, tahle káva mi ji připomíná. Sice tady není žádný kokos či ananas, ale to zpracování dělá podobný profil.
Jde vytunit profil jak na kyselejší stránku s bobulemi a minimem hořkostí, tak na víc hutnou chuť s hřebíčkem, skoro tabákem a menší kyselostí.
Celkem odpovídá profilu. Měl jsem menší očekávání, ale káva je předčila. :)
Jen 200g balení :(
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (15) / Timemore C2 (22)
Proces: