Výběrová káva Peru LA GRANADILLA z britské pražírny Square Mile je charakteristická tóny třešní, máslových cukrovinek a mandlí.
Nejdříve jako filtr, ale pak jsme se o hutnou komplexnost La Granadilla podělili i jako o espresso! Dokonalý ranní šálek La Granadilla k nám přichází z Huabalu v Cajamarce.
Káva La Granadilla, kterou vyrábí Sergio Chinguel Alberca, je v naší nabídce na prvním místě ze dvou důvodů:
1.) Sergio je bratrem Lorenza Chinguela Albercy, výrobce El Eucalipto, který se pravidelně objevuje v naší vitríně a v současné době je součástí naší směsi Sweetshop Blend. Rodina Alberca, v jejímž čele stojí jejich matka Maria, má sousední farmy a je známá kvalitou své produkce. Jako součást Cedros Cooperative úzce spolupracují na optimalizaci postupů hospodaření a posklizňového zpracování.
2.) Udržitelnost. Společnost La Granadilla, která se zapojila do programu zalesňování v rámci komplexního řešení složitých problémů udržitelnosti, jimž zemědělci čelí, a to pod vedením producentů, je ekologická káva. Klasický profil Huabal: "nedokážeme si představit chutnější způsob, jak začít den".
- Hmotnost: 350g
- Země původu: Peru
- Region: Jaen
- Zpracovatel: Sergio Chinguel Alberca
- Nadmořská výška: 1900 m. n. m.