Square Mile

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
89%
116 z 130 uživatelů
LUIS DIAS ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Dobře vyvážené
S nádechem oranžové
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 11 g
Voda (g): 22
Teplota vody: 90
Bruska (nastavení): Baratza Encore ESP
Proces:
Francisco ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Opravdu jedinečná chuť.
Možná trochu drahý.
Daniel Kritinar ověřený zákazník 21. Březen
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Romain ověřený zákazník Zobrazit originál 29. Leden
Doporučuje produkt
Snadné vytáčení
Sirupová sousta textura
Sladké a vyvážené chutě
Opravdu krémové tělo a sirupové/karamelové vibrace
Vynikající samo o sobě (jako espresso)
Po tom šálku se cítím skoro jako kofein :)
Necítil jsem oranžový náznak (prozatím)
Upřímně se cítím skoro jako kofein, je to skutečný bezkofeinový?
Recept
Způsob přípravy: Manuální espresso (Lelit Anna)
Káva (g): 16
Voda (g): 38
Teplota vody: 95°C
Bruska (nastavení): Těsně pod 2 (výkon Eurêka Mignon)
Proces: Příprava puku s WDT, bez předinfuze, 16 palců, ± 38 výstupů, ± 28 s
Tomáš ověřený zákazník 24. Leden
Doporučuje produkt
Chuťový profil dokonale sedí
na mě až moc jemné
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces: Hoffmann
Tea ověřený zákazník 19. Leden
Doporučuje produkt
Adam Cinko ověřený zákazník 1. Říjen
Doporučuje produkt
Komplexní ovocná chuť
350 g kávy je pořádná nálož
bohužel velice tmavě pražené
náročné na optimalizování receptu
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 100 ˚C rozkvět, 80-86 ˚C zbytek
Mlýnek (nastavení): Baratza Vario+ 9Q
Proces: Hoffmann V60
Petra ověřený zákazník 13. Srpen
Doporučuje produkt
Na každodenní pití super
DieAtCola ověřený zákazník 16. Červenec
Doporučuje produkt
Julie Krejčová 2. Květen
Doporučuje produkt
Výborně vyvážená káva
Zajímavý blend, který rozhodně stojí za zkoušku