Kmen Coffee Roasters

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.24 / 5
Doporučuje
83%
57 z 69 uživatelů
Gabriel ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
Květinové poznámky
Klasický profil Geisha
Doufám, že taška bude mít víc, ale pochopte, že je to mikrolot
Recept
Způsob přípravy: V60/spínač
Káva (g): 17.6
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Bruska (nastavení): 45 na DF64V s SSP MP
Postup: přelití
Tina před týdnem
Doporučuje produkt
Zajímavá chuť propojení hořkého kakaa a lesních jahod.
Ve spojení s mlékem dobrá a výrazná chuť.
Síla kávy je tak akorát.
Chuť je velmi netradičně výrazná, pro každodenní ranní kávu, bych ji úplně nevolila. Spíše taková sváteční.
Kristýna ověřený zákazník 11. Duben
Doporučuje produkt
Sladká a čokoládová
Martin Dolejš ověřený zákazník 8. Únor
Nedoporučuje produkt
cena
káva chutná jako jacobs z kauflandu, spálená chuť
u první přípravy jsem vinil sebe, u čtvrté už vím, že už to nechci ani zkoušet, možná jen špatná várka.
Recept
Metoda přípravy: Flatwhite
Káva (g): 18g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: Sage espresso
Zbyněk 23. Leden
Doporučuje produkt
Na Brazílii velice příjemná chuť
Vzdáleně jsou cítit zmíněné klementinky
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 17.8
Voda (g): 40
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Sage Barista Express - 5
Proces:
Tea ověřený zákazník 19. Leden
Doporučuje produkt
Skořice a jablka hodně výrazné
Na Aeropressu krásně vynikne
Dost mi trvalo, než jsem vychytala recept… víceméně mi chutnala nejvíc, až když jsem ji měla skoro dopitou :(
Recept
Metoda přípravy: V60/Aeropress
Káva (g): 15g/18g
Voda (g): 250/220
Teplota vody: 93 cca
Mlýnek (nastavení): 22/18 cliks C2 Timemore
Proces: Better one cup Hoffman/Obrácená metoda
Kávové zrnko ověřený zákazník 26. Prosinec
Doporučuje produkt
Byla dobra i na filtru
Julie Krejčová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
Tak tohle je velká ňamka
Doporučuju
Jan Hovad ověřený zákazník 18. Prosinec
Doporučuje produkt
Nejlepší kafe za poslední 2 roky
Neuvěřitelná vůně, chuť, jemnost, dokonalost ...
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: +- vařící
Mlýnek (nastavení): filtr
Proces: V60 Hoffman (5 pour, 3 min)
Dita ověřený zákazník 11. Prosinec
Doporučuje produkt
Výborné celkově
Chuť skořice se nezapře
Žádné mouchy nemá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): na filtr
Proces: