HAYB Speciality Coffee

4.4 / 5

Reviews

Reviews Total
4.38 / 5
Recommended by
87%
45 out of 52 users
Pavel Vaněk 10. Leden
Recommends
Moje první zkušenost s "barrel" kávou, která není ničím špatná, ale...
...můj šálek kávy to po pravdě moc není. Dostal jsem darem, sám bych již znovu asi nezakoupil.
Recipe
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Vaněk 10. Leden
Recommends
Po trošce hraní si s hrubostí mletí je to vcelku dobrá káva, ale...
...je taková fádní, nezajímavá. Měl jsem již hodně daleko lepších "ovocných bomb". Dostal jsem darem, znovu bych již sám nekoupil.
Recipe
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Verified Customer 2. Listopad
Recommends
Zajimava chut
Prilis velka acidita
Recipe
Metoda přípravy: Espresso/Flair
Káva (g): 13
Voda (g): 35
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 18/Niche
Proces:
Jan Verified Customer 20. Květen
Does not recommend
nuda
trošku víc upražený
Andy Verified Customer 7. Květen
Does not recommend
cena
na týhle kávě není nic Funky a ovocné tóny hledám marně. Klasická průměrná až nudná káva, která nevyčnívá vůbec ničím.
Zbyněk 30. Leden
Does not recommend
Vyvážená, chuť vás neodradí
Spíše zklamání, žádné ovoce jsem v ní nenašel
S mlékem taky prázdná
Recipe
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18.2
Voda (g): 40
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 3 - 4
Proces:
Martina 25. Říjen
Recommends
Spíše ovocná
Rum není v chuti vůbec znát
Jan 23. Říjen
Does not recommend
Pro příznivce klasičtějšího espressa
Tmavěji pražená, žádné ovoce ani kyselost jsem nezaznamenal
Recipe
Metoda přípravy:
Káva (g): 18
Voda (g):
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces: espresso
Reno Verified Customer Show Original 18. Září
Does not recommend
Dobré s mlékem (cappuccino)
Silná kyselost, která zakryje vše
Na obalu je napsáno hodně (prý vtipné?)... ale ne země původu kávy
Tomáš Fejfar Verified Customer 24. Březen
Does not recommend
chuťový profil "jam a jam", ale najít se mi ho nepodařilo
Recipe
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 12
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): 12 clicks
Proces: Standardní