HAYB Speciality Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.38 / 5
Doporučuje
87%
45 z 52 uživatelů
Štěpán Pospíšil ověřený zákazník 10. Duben
Doporučuje produkt
Chuťový profil odpovídá popisu
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18,2
Voda (g): 36-37
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 6 - 4
Proces: 28s
Eva Šišková ověřený zákazník 9. Duben
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25
Voda (g): 400
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Zuzana ověřený zákazník 22. Říjen
Doporučuje produkt
Chuťový profil odpovídá. Jemná chuť bourbonu a coly s ovocným ocáskem:)
Když se pohlídá teplota (děkuji za recenze, v tomto mi pomohly najít cestu k této kávě), je hořkost přijatelná.
Pokud nemáte rádi navoněné kávy, rychle vás přejde chuť. Já osobně si ji nepřipravuji denně, ale jen jako zpestření.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25 g
Voda (g): 400
Teplota vody: 88
Mlýnek (nastavení): eta experto 13
Proces: Hoffmann 3 zalití po 45 sec
Martin Morávek 12. Říjen
Doporučuje produkt
chuť, pokud máte tyhle barrel aged věci rádi
je potřeba pohlídat teplotu, jinak je hořká
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 90-91 °C
Mlýnek (nastavení): Apollo 25 kliků
Proces:
Zuzana ověřený zákazník 7. Srpen
Doporučuje produkt
Super vůně - barrel
Na několikátý pokus se mi podařilo srazit kyselinku
Na můj vkus malinko kyselejší, ale dá se vychytat způsobem přípravy (Chyba je spíš u mě)
Kristýna 15. Březen
Doporučuje produkt
Opravdu sladká káva, acidita velmi nízká️
Ze začátku mi moc zrna nevoněla, po namletí a zalití ve frenchpressu taky ne. Tak jsem se bála, jak na tom bude chuťově, ale chuť mě potěšila :)
Recept
Metoda přípravy
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan ověřený zákazník 27. Leden
Doporučuje produkt
Ačkoliv experimentalni zpracovani, chuť není extremne vyrazná.
Měl jsem obavy z míchání různých káv, ale výsledek předčil očekávání
Recept
Metoda přípravy: V60 - 2
Káva (g): 31,5
Voda (g): 500
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jorge Zobrazit originál 20. Prosinec
Doporučuje produkt
Tato káva se mi líbila, byl to předčasný vánoční dárek
Vůně ze sudového stárnutí je opravdu dominantní.
Za horka rumová chuť a trochu suchá dochuť, která ladí s profilem.
Když je chladnější, sladkost je přítomnější
Recept
Metoda přípravy: V60/ Origami
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
proces:
Slávka ověřený zákazník 10. Prosinec
Doporučuje produkt
Skvelá vianočná chuť
Očarujúca aróma
Recept
Metoda přípravy: Origami
Káva (g): 25
Voda (g): 417
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): 20-23 clicks Timemore Chestnut Slim
Proces:
Adam ověřený zákazník 6. Říjen
Doporučuje produkt
Příjemné plné tělo
Šťavnatá chuť
Je hodně naturální, spíš blíž anaerobce