HAYB Speciality Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.38 / 5
Doporučuje
87%
45 z 52 uživatelů
Patrik Josef Lukáš ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
Velmi krásně mě překvapila tato káva. Za tu cenu jsem tak dobrou kávu nečekal.
richard ověřený zákazník 12. Duben
Doporučuje produkt
Uzasna
Gabriela 7. Březen
Doporučuje produkt
Jemná plná chuť
Bez acidity
Výborná s mlékem
Velké překvapení, podle mého spíše pro milovníky klasického espressa, je ale mnohem jemnější.
Recept
Metoda přípravy: páka Gaggia
Káva (g): 15
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter ověřený zákazník 13. Únor
Doporučuje produkt
Chut pripomina rumove pralinky
Cokoladovy zaver
Sladka, ovocna
limitka
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 15
Voda (g): 200
Teplota vody: 98 st.C
Mlýnek (nastavení): Comandante C40 (17 clicks)
Proces: James Hoffmann
Jiří Topinka ověřený zákazník 5. Únor
Doporučuje produkt
Jahody s rumem, ale ani jedno nějak zvlášť nepřevažuje
Hodně ovocný kafe
Hana ověřený zákazník 11. Leden
Doporučuje produkt
Vynikající káva
Krásná kréma
Vyvážená chuť (ani moc kyselá, ani moc hořká)
Skvělé namleto pro Nespresso (vzácnost :D)
Krásné balení, uzavíratelné
Recept
Metoda přípravy: Nespresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub Hlavatý ověřený zákazník 13. Prosinec
Doporučuje produkt
Skutečně voní a chutná po rumu
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 25
Voda (g): 400
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces: Clever Dripper
Kateřina ověřený zákazník 17. Listopad
Doporučuje produkt
tak tohle je pecka. krásně vyvážená, něžná a zároveň ostře rumová
drobné odchylky ve způsobu přípravy chuť moc nemění, je konzistentně dobrá
Recept
Metoda přípravy: Aeropress - obrácená metoda
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kydlíček Tomáš ověřený zákazník 21. Říjen
Doporučuje produkt
Delikátní, sametové, s tóny jemně nasládlého bourbonu.
Pečlivě hlídat teplotu a čas, obojí spíše nižší, jinak se objevují hořké tóny.
Recept
Metoda přípravy: French Press
Káva (g): 30 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 92 st.C
Mlýnek (nastavení): Hario V 60 Electric Ginder, st. 33
Proces: louhování 4 min
Lukáš ověřený zákazník 24. Srpen
Doporučuje produkt
Toto je jeden z nejlepších barrelů, který jsem dosud měl
Naprosto vyvážená sladká chuť s jemným podtržítkem kyselosti v náznacích
Zrání zdůrazňuje tóny vanilky, v chuti i ve vůni
Ananas tam příliš necítím
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 94°
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2, 22 clicks
Proces: 80ml – 45s bloom – 0:45 +170ml – 1:45 +250ml (3:15 brew time)