HAYB Speciality Coffee

4.3 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.3 / 5
Doporučuje
86%
134 z 156 uživatelů
Pavel Kosík ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Iveta Gerbejová ověřený zákazník 11. Duben
Doporučuje produkt
Celkově dobrá káva
na mě příliš kyselá
Martin Stříž ověřený zákazník 8. Duben
Doporučuje produkt
Vůně
Výrazná ovocná chuť
Je třeba si pohrát s nastavením mlýnku. Skrz V60 voda rychleji protéká.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): C40 - 21 kliků
Tomáš H 6. Duben
Doporučuje produkt
Neurazí, ale…
Na funky kávu je dost konzervativní
Na mlýnku je celkem nestabilní
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 36
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Eureka Mignon Zero ~1,5
Proces:
Veronika Kusalíková ověřený zákazník 3. Duben
Doporučuje produkt
Šárka ověřený zákazník 18. Březen
Doporučuje produkt
sladká a ovocná mňamka
není kyselá ani hořká, spíš sametově ovocná
klidně pro každý den, kdyby to šlo
Nina ověřený zákazník 15. Březen
Doporučuje produkt
vůně!
chuť!
balení :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22
Voda (g): 260
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomas Frolec ověřený zákazník 12. Březen
Nedoporučuje produkt
asi celkem fajn lehká káva
na anerobní/experimetální zpracování dost fádní
žádná broskev, žádný ananas
namísto chmele dost chuť spíš čajová, což je uvedeno i na sáčku,který mi přišel! Ne chmel, ale earl Grey. Což by bylo fajn, ale zrovna tento projev, čajovitost u kávy nesnáším!
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina ověřený zákazník 11. Březen
Doporučuje produkt
Výrazné rumové aroma
Plná chuť
Kolega se nadchnul a šel si nalít do své kávy rum :)
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody: 95°C
Mlýnek (nastavení): Timemore 13 kliků
Proces: Hoffmanův recept
Martina ověřený zákazník 7. Březen
Doporučuje produkt