HAYB Speciality Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
88%
84 z 95 uživatelů
Štěpán Pospíšil ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Chuťový profil odpovídá popisu
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18,2
Voda (g): 36-37
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 6 - 4
Proces: 28s
Eva Šišková ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25
Voda (g): 400
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Richard Zvonek ověřený zákazník 20. Listopad
Doporučuje produkt
Zuzana ověřený zákazník 22. Říjen
Doporučuje produkt
Chuťový profil odpovídá. Jemná chuť bourbonu a coly s ovocným ocáskem:)
Když se pohlídá teplota (děkuji za recenze, v tomto mi pomohly najít cestu k této kávě), je hořkost přijatelná.
Pokud nemáte rádi navoněné kávy, rychle vás přejde chuť. Já osobně si ji nepřipravuji denně, ale jen jako zpestření.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25 g
Voda (g): 400
Teplota vody: 88
Mlýnek (nastavení): eta experto 13
Proces: Hoffmann 3 zalití po 45 sec
Martin Morávek 12. Říjen
Doporučuje produkt
chuť, pokud máte tyhle barrel aged věci rádi
je potřeba pohlídat teplotu, jinak je hořká
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 90-91 °C
Mlýnek (nastavení): Apollo 25 kliků
Proces:
office ověřený zákazník 12. Říjen
Doporučuje produkt
Veronika ověřený zákazník 6. Říjen
Doporučuje produkt
Madla Gromovová ověřený zákazník 22. Září
Doporučuje produkt
Zuzana ověřený zákazník 7. Srpen
Doporučuje produkt
Super vůně - barrel
Na několikátý pokus se mi podařilo srazit kyselinku
Na můj vkus malinko kyselejší, ale dá se vychytat způsobem přípravy (Chyba je spíš u mě)
DieAtCola ověřený zákazník 16. Červenec
Doporučuje produkt