HAYB Speciality Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
88%
84 z 95 uživatelů
Pavel Vaněk 10. Leden
Doporučuje produkt
Moje první zkušenost s "barrel" kávou, která není ničím špatná, ale...
...můj šálek kávy to po pravdě moc není. Dostal jsem darem, sám bych již znovu asi nezakoupil.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Vaněk 10. Leden
Doporučuje produkt
Po trošce hraní si s hrubostí mletí je to vcelku dobrá káva, ale...
...je taková fádní, nezajímavá. Měl jsem již hodně daleko lepších "ovocných bomb". Dostal jsem darem, znovu bych již sám nekoupil.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel ověřený zákazník 2. Listopad
Doporučuje produkt
Zajimava chut
Prilis velka acidita
Recept
Metoda přípravy: Espresso/Flair
Káva (g): 13
Voda (g): 35
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 18/Niche
Proces:
Jan ověřený zákazník 20. Květen
Nedoporučuje produkt
nuda
trošku víc upražený
Andy ověřený zákazník 7. Květen
Nedoporučuje produkt
cena
na týhle kávě není nic Funky a ovocné tóny hledám marně. Klasická průměrná až nudná káva, která nevyčnívá vůbec ničím.
Tomáš ověřený zákazník 21. Únor
Doporučuje produkt
Zbyněk 30. Leden
Nedoporučuje produkt
Vyvážená, chuť vás neodradí
Spíše zklamání, žádné ovoce jsem v ní nenašel
S mlékem taky prázdná
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18.2
Voda (g): 40
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 3 - 4
Proces:
Daniel Holiš 5. Leden
Doporučuje produkt
Martina 25. Říjen
Doporučuje produkt
Spíše ovocná
Rum není v chuti vůbec znát
Jan 23. Říjen
Nedoporučuje produkt
Pro příznivce klasičtějšího espressa
Tmavěji pražená, žádné ovoce ani kyselost jsem nezaznamenal
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 18
Voda (g):
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces: espresso