Father's Coffee Roastery

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.42 / 5
Doporučuje
89%
130 z 146 uživatelů
Nick ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
Má opravdu působivou hořkost, kterou jsem našel podobnou černému čaji a bergamotu s náznakem peckovin
Dobrá pečeně
Jeho složitá hořkost zároveň ztěžuje milování
Recept
Způsob přípravy: Aeropress GO, převrácený
Káva (g): 12,5
Voda (g): 200
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (16 kliknutí)
Filtr: Proplachovaný
Proces:
0:00-0:20 Nalijte 60 ml vody a jemně promíchejte
0:20-1:00 Nechte to odpočinout
1:00-1:20 Doplňte vodu na 200 ml a znovu jemně promíchejte
1:20-2:00 Nasaďte si čepici a zatlačte na 30 sekund
Khai ověřený zákazník před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
Vůně zrnek hořká až spálená
Zkoušel jsem různé recepty, použil jiné filtry, měnil teplotu vody, atd .. ale nebyl jsem schopen ze zrnek vytáhnou kafe lepší jak 6/10, taky se mi ten recept už nepovedl zopakovat
Nejsem v kávě profík, ale ani začátečník
Yijie ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
příjemná kyselost
bonbón
Také jsem to jednou použil k ručnímu vaření, které také funguje
Yijie ověřený zákazník Zobrazit originál 3. Březen
Doporučuje produkt
komplikovaná chuť
dobrá vůně a tělo
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Bruska (nastavení): timemore c3 15 kliknutí
Proces: Metoda 4:6
Peter ověřený zákazník Zobrazit originál 18. Únor
Doporučuje produkt
Úžasná káva
V mé top 3 všech dob
Vyrovnaný
Bonbón
Borůvka
Zajímavé při různých teplotách
Recept
Způsob přípravy: V60 a Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter ověřený zákazník Zobrazit originál 17. Únor
Doporučuje produkt
úžasný
dobře vyvážené
dobré i pro mléčné nápoje
Borůvka
Radek 13. Únor
Doporučuje produkt
Velmi intenzivní chuť borůvek
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Medium
Proces: Bloom 45s, postupné přilévání po 50g vody, 10s přestávky
Martin Dolejš ověřený zákazník 8. Únor
Doporučuje produkt
velmi dobrý zajímavý chuťový profil
stabilní výsledky s domácí přípravou
lehce nakyslá
Recept
Metoda přípravy: Flatwhite
Káva (g): 18
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: Sage Espresso
Madla Gromovová ověřený zákazník 8. Únor
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Hana ověřený zákazník 30. Leden
Doporučuje produkt
Vyvážená chuť
Dobře namleto do Nespressa