Father's Coffee Roastery

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.43 / 5
Doporučuje
89%
132 z 148 uživatelů
Stanislav ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Naprosté překvapení pro mě - asi jedna z nej Etiopií
Smetanový aftertaste
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 17
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel Kritinar před týdnem
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 12/21
Voda (g): 200/350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: Tetsu kasuya 4:6
Yijie ověřený zákazník Zobrazit originál 9. Duben
Doporučuje produkt
příjemná kyselost
bonbón
Také jsem to jednou použil k ručnímu vaření, které také funguje
Peter ověřený zákazník Zobrazit originál 18. Únor
Doporučuje produkt
Úžasná káva
V mé top 3 všech dob
Vyrovnaný
Bonbón
Borůvka
Zajímavé při různých teplotách
Recept
Způsob přípravy: V60 a Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter ověřený zákazník Zobrazit originál 17. Únor
Doporučuje produkt
úžasný
dobře vyvážené
dobré i pro mléčné nápoje
Borůvka
Radek 13. Únor
Doporučuje produkt
Velmi intenzivní chuť borůvek
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Medium
Proces: Bloom 45s, postupné přilévání po 50g vody, 10s přestávky
Martin Dolejš ověřený zákazník 8. Únor
Doporučuje produkt
velmi dobrý zajímavý chuťový profil
stabilní výsledky s domácí přípravou
lehce nakyslá
Recept
Metoda přípravy: Flatwhite
Káva (g): 18
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: Sage Espresso
Madla Gromovová ověřený zákazník 8. Únor
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Hana ověřený zákazník 30. Leden
Doporučuje produkt
Vyvážená chuť
Dobře namleto do Nespressa
Květoslav ověřený zákazník 17. Leden
Doporučuje produkt
Pražení
Nic
Recept
Metoda přípravy: expresso Outin
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: