The Barn

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
94%
219 z 232 uživatelů
Martin ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
balanc - sladkost vs. acidita
nutno nechat" nastařit" (po 4 ýdnch super)
zpracování není tak výrazné
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): COMANDANTE 29 CLICKS (HRUBŠÍ MLETÍ)
Proces: 70-130-100
Radek Pelouch ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
MARTIN VALÍK ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Výrazná chuť, lehce nahořklá a když se na to zaměříte, tak jsou tam i ty fíky :)
Obecně kávy z berlínské pražírny The Barn jsou super :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25
Voda (g): /
Teplota vody: Chvíli po uvaření :)
Mlýnek (nastavení): Baratza ESP / přesně na pomezí espressa a filtru (nepamatuju si to v číslech)
Proces:
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál 2. Duben
Doporučuje produkt
Nice aroma
Reflects the typical Burundi coffee
Not herbal flavour
Too roasted for filter
Recept
Method of preparation: V60
Coffee (g): 15
Water (g): 250
Water temperature: 93 ºC
Grinder (settings): 8 (1Zpresso K-Ultra)
Process: Bloom 1 min + 1 pour
Lenka ověřený zákazník 30. Březen
Doporučuje produkt
Kirill ověřený zákazník Zobrazit originál 23. Březen
Nedoporučuje produkt
The taste is spot on - nougat with cherry acidity
low-caf
Extremely hard to dial in - took around 6 packs and a lot of experimenting
hard to grind with a hand grinder
loud grind with electroc grinder
Recept
Metoda přípravy: espresso/milk drink
Káva (g): 18
Voda (g): 46
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): DF54 8,5
Proces: Flair Classic Pro 3, boil the chamber with the portafilter. Wipe the portafilter dry, put the wet paper filter to the bottom. Tamp the coffee as hard as you can. Start with 3 bar preinfusion 10-15 seconds, then declining pressure from 9 bar down until 45 grams output
Alex 22. Březen
Doporučuje produkt
Jemná jogurtová chuť + klasické tóny jahôd pri týchto etiópiách
Perfektná hlavne na espresso
Super káva na denné pitie
Odporúčam asi hlavne na domáce blendy ako sladkú a "spomaľujúcu" kávu ktorá dobre spolupracuje s viac divokou kávou a viac krehkými zrnami, u mňa najlepší výsledok s Nomad Mango + DAK Big Apple
Vysoká sladkosť
Veľmi, veľmi, veľmi pomalý prietok, najtvrdšie zrná s akými som kedy robil - výhodou potom je že je z nej naozaj dobré light roast espresso, no na filter tam vždy bude istá horkosť kvôli fines
Úprimne som čakal omnoho viac "funky" profil z popisu a procesu
Nájsť recept na V60 bola nočná mora
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 270
Teplota vody: 89
Mlýnek (nastavení): Veľmi hrubé
Proces: Bloom + jeden zálev, viac zálevov ešte viac prehrotí extrakciu a ľahko zvýši horkosť, Čas extrakcie 2:30
Pavol ověřený zákazník 14. Březen
Doporučuje produkt
Caspy ověřený zákazník 20. Únor
Doporučuje produkt
Viktor ověřený zákazník 12. Únor
Doporučuje produkt