Výběrová káva Keňa FLYGOD z britské pražírny Dark Arts Coffee je charakteristická tóny červeného rybízu, džemu a květin.
Různí drobní pěstitelé z farmářského družstva Mutheka odvezli své třešně ke zpracování do mycí stanice v Chorongi. S podporou společnosti Coffee Management Services Chorongi usilují o zvýšení produkce. Pořádání pravidelných seminářů o správné zemědělské praxi. Každoročně je proškolován vedoucí továrny a zemědělce navštěvují agronomové, kteří pomáhají zlepšovat kvalitu a výnosy. Mycí stanici využívá zhruba 1000 drobných pěstitelů, z nichž každý má v průměru 250 kávovníků prokládaných banány, kukuřicí a fazolemi.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích. Po fermentaci je dužina oddělena od zrníčka a půjde snáze dolů. Tady se dostáváme ke kroku, kvůli kterému tuto metodu nazýváme právě promytá. Káva se z tanků přesune do přemývacího kanálu, kde se omývají zrnka s vodou a odstraňují se z nich poslední zbytky cukrů - dužiny.
- Nadmořská výška: 1800 m n. m.