Užijte si lahodný okamžik s touto parádní kávičkou od nizozemské pražírny Friedhats Coffee. Tato káva z Indonésie byla zpracovaná metodou anaerobic natural, což ji propůjčuje šťavnaté aroma dušeného ovoce a acai společně se sladkostí kakaa a banánu plantain. Vychutnejte si tuto lahodnou kávičku i vy!
Frinsa Estate je důkazem, že kvalita a inovace jdou ruku v ruce. Za projektem stojí Wildan Mustofa a jeho manželka Atieq Mustikaningtyas, kteří svou kávovou farmu v oblasti Weninggalih založili v roce 2010. Od prvního roku se Wildan zaměřuje na kvalitu, která si vyžaduje pečlivou pozornost a inovativní procesy. Na rozdíl od většiny indonézských výrobců, se Wildan specializuje na plně promytou kávu. Frinsa Estate, situovaná v oblasti West Java, je známá svou promývací stanicí, s dobře větraným skladem, vše umístěné v nadmořské výšce 1400 metrů. S šesti hlavními pěstitelskými plochami a pečlivým výběrem třešní od vybraných okolních pěstitelů, Frinsa Estate skutečně ztělesňuje vizi kvality a udržitelnosti.
Jedinečná metoda zpracování, kterou Frinsa Estate využívá, zahrnuje 72 hodin anaerobní fermentaci třešní, což je v indonéském kontextu zcela průlomový přístup. Tento proces zajišťuje rovnoměrnější sušení a tím i konzistentnější výsledky. Kombinace předem sušených třešní ve skleníku a následné sušení na zemi nebo v parabolické sušičce vytváří neopakovatelný chuťový profil. Díky intenzivnímu zapojení týmu Frinsy, který je obeznámený s technikami zpracování a zvládá klimatické výzvy, je každý lot této kávy vyjádřením čistoty a transparentnosti chuťových profilů.
- Nadmořská výška: 1400 m n. m.