Coffea Circulor

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.54 / 5
Doporučuje
92%
48 z 52 uživatelů
db ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Naprostá pecka! Jak chuť tak vůně.
Cena, ale stojí za to
Recept
Metoda přípravy: WACACO NS2 / 1:3 nebo 1:4
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): KINU m47 / 1.9.0 nebo 2.2.0
Proces:
Premysl ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
velmi hezke baleni
uplne mne neoslovila chut kavy
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 17
Voda (g): 250 ml
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 24 kliku comandante mk4
Proces: obraceny
Marek ověřený zákazník 13. Červenec
Doporučuje produkt
Lehká ovocná a svěží chuť.
Příjemná ovocná vůně.
Recept
Metoda přípravy: Kalita Wave 155, Chemex
Káva (g): 20 -25 g, 45 g
Voda (g): 400 ml, 800 - 900 ml
Teplota vody: 85 - 90 °C
Mlýnek (nastavení): 24, 28-30 Comandante
Proces:
MiŠÚ ověřený zákazník 12. Březen
Doporučuje produkt
Krásný obal s praktickým uzavíráním a ventilkem
Příjemné aroma
Svěží ovocná chuť s jemným ocasem mango
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 18
Voda (g): 60
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Comandante c40 Mk4, 23 cliks
Proces: blooming 1:2 cca 30sec
Vojta ověřený zákazník 17. Únor
Doporučuje produkt
Ovocná, šťavnatá, s příjemně jemnou kyselo-hořkou dochutí. Přesně to, co jsem čekal.
Frenchpress, V60 podle jejich techniky z brewers cup i V60 podle hoffmana, tak výsledek vesměs stejný.
Michal ověřený zákazník 2. Únor
Doporučuje produkt
nadstandartní plná a bohatá chuť
snadná příprava
delikátní
cena, za kvalitu se platí ;-)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 16
Voda (g): 260
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): 22
Proces: 40 bloom, 120 pour 1., 160 pour 2.
Lenka ověřený zákazník 10. Září
Doporučuje produkt
Už po prvním přivonění k zrnkům je člověku jasné, že se jedná o anaerobně zpracovanou kávu - vůně je velmi výrazná a kořeněná - což se odráží i ve výsledném šálku. V chuťovém profilu to sice není uvedené, já z ní však dost cítila čokoládu a jahody.
V chuti do popředí vystupují borůvky a rum, káva má plné tělo a je velice intenzivní. Acidita je trochu větší, takže rovnou říkám, že tahle káva určitě není pro každého.
Anaerobně zpracované kávy mají svou specifickou chuť, ta fermentace je tam opravdu znát. Pro milovníky těchto druhů káv ale naprosto ideální, pro mě další skvělý chuťový zážitek.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22g
Voda (g): 320ml
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 22clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann method
Jaroslav ověřený zákazník 7. Červen
Doporučuje produkt
Tato káva mě na chvilku vzala do Afriky. Etiopka jak má být! :)
Bara ověřený zákazník 9. Květen
Doporučuje produkt
Největší jahodová bomba
Když vychladne tak je jako jahodový sirup
Nízka acidita, když trochu zchladne, tak je trochu kyselejší, ale vyvážená.
Kávové zrnko ověřený zákazník 8. Duben
Nedoporučuje produkt
Kava dobra
V neoriginalnich, plastovych obalech to neni ono,kava jako by postradala vuni. Priste radeji vemu cely balicek.