Kávový adventní kalendář 2023

od The naughty dog

5.0(6 hodnocení)
Momentálně vyprodáno

Typ balení:

 

Kávový adventní kalendář 2023

24 dní objevování světa výběrové kávy

Hit loňských Vánoc je zpět!

Kofio a pražírna The naughty dog potřetí spojují síly.

A co vás čeká letos?

Každé ráno bude jako Štědrý den!

24 kávových<br>překvapení

24 kávových
překvapení

1 balíček obsahuje 20 g zrnek
pražených ideálně na filtrovanou kávu.

Různé země původu,<br>zpracování a chutě

Různé země původu,
zpracování a chutě

Provedeme vás kávovým světem a vyzkoušíte i skutečné kávové anomálie.

Předobjednávky<br>jen do 20.11.

Předobjednávky
jen do 20.11.

Hned potom začínáme expedovat abyste mohli 1.12. oficiálně začít ochutnávat.

Informační<br>leporelo

Informační
leporelo

Kolikrát se vám podaří
poznat, co pijete?

Vánoční<br>tombola

Vánoční
tombola

Za každé hodnocení kávy
získáte los do soutěže.

Jak chutnalo<br>kávomilům

Jak chutnalo
kávomilům

Porovnejte své chuťové
pohárky s ostatními.

Chtěli byste svůj kalendář?

Stačí kliknout na tlačítko níže, kde si jej můžete do 20.11. předobjednat za cenu 1990 Kč.

Představení

Opět po roce jsme si pro vás přichystali vymazlený adventní kalendář, který neobsahuje čokoládu, ale ta nejlepší výběrová zrnka z celého širého světa. 24 dní, 24 kávových radostí, 24 chuťových zážitků a nespočet slastných okamžiků, jenž jsou spojeny s touto novodobou vánoční tradicí. To vše a mnohem více v sobě ukrývá The naughty dog & Kofio Adventní kalendář.

24 degustačních výletů

24 degustačních výletů

Pondělní brunch ve Rwandě, úterní siesta v Kolumbii a středeční snídaně na Kostarice? Všechny tyto a řadu dalších vyhlášených kávových destinací navštívíte během necelých čtyř týdnů a každá z nich vás zaručeně nabije energií, které je v předvánočním shonu opravdu třeba.

Ideální dárek pro kávomila

Ať už chcete udělat radost ostřílenému profíkovi nebo někomu, kdo teprve do výběrového světa pomalu nakukuje, s roztomile hravou krabičkou ukrývající kávový adventní kalendář nemůžete šlápnout vedle. Ale myslet musíte samo sebou také na sebe! Kdy jindy si udělat radost a hledat duševní rovnováhu na dně lahodných šálků, než během svátků klidu a míru?

Porovnejte své chutě s ostatními

Porovnejte své chutě s ostatními

Je úžasná, dechberoucí, rafinovaná, komplexní nebo má jiskru a něco do sebe? Na druhé straně plánku je připravena degustační tabulka, kam můžete zanést zkrátka vše, co máte na jazyku, díky čemuž na tuto koledu nikdy nezapomenete. Navíc zde najdete QR kód, který vás přenese na stránku s recenzemi ostatních kávomilů a spoustou dalších informací o dané kávě.

Stírací leporelo

Každý box ukrývá interaktivní plánek, na kterém najdete políčka s potřebnými informacemi ke všem kávovým balíčkům. Stačí vzít minci a jednoduchým trikem se dostat k pravdě, jež se schovává pod povrchem. Překvapení zůstane překvapením a vy si konečně můžete přesně zkalibrovat své chuťové pohárky. Kolikrát tipnete správně?

Chtěli byste svůj kalendář?

Stačí kliknout na tlačítko níže, kde si jej můžete do 20.11. předobjednat za cenu 1990 Kč.

Pár recenzí

od kávomilů, kteří si kalendář koupili loni.

Stepan Soukenik 11. Prosinec, 2022
Doporučuje produkt
Krasna zalezitost, mam uz druhy rok po sobe a uzivam si to, ze ac si vyberovku pripravuju uz par let, stejne pri "blind tastingu" strilim uplne mimo :)) motivace k dalsimu studiu kavy!
Lenka ověřený zákazník 10. Prosinec, 2022
Doporučuje produkt
Loňský kalendář byl nádherný, tento je ještě o level lepší!
Zelená je moje nejoblíbenější barva a s tou zlatou je to úžasná kombinace, takže mi každé prosincové ráno dělá radost už jen pohled na tento skvost!
Na první pohled zkrátka kalendář vypadá přímo LUXUSNĚ.
Balení obsahuje 24 malých balení (20g) jen těch nejlepších výběrových káviček. Ideální na degustaci!
Z čeho jsem ale byla naprosto unešená, je karta určená k hodnocení, kam si můžete zapsat poznámky, ohodnotit sladkost/aciditu/vůni. Ano, to bylo i loni, ALE - popis jednotlivých káviček se letos skrývá pod STÍRACÍMI POLÍČKY!!! To je naprosto úžasný nápad, protože takto se můžete sami rozhodnout, jestli se necháte překvapit a zkusíte uhodnout, o jakou kávu se jedná, nebo se podíváte, co vás v balíčku čeká! :)
Já to oceňuji hlavně z důvodu, že se vždy snažím nenechat se ovlivnit popisem a chci si chuťový profil otestovat sama - a tady se mi nemůže stát, že ho na balení zahlédnu a už ho budu v šálku předem očekávat. :)
Takže celkově má za mě tento kalendář 10/10, jsem z něj unešená a tleskám - tohle se opravdu MOC POVEDLO!

Vánoční tombola

A aby toho nebylo málo, připravili jsme pro vás ještě něco navíc. Na každém z 24 políček najdete jedinečný QR kód, který vás přenese na webové stránky kávy. Tam můžete přidat hodnocení a za každé získáte jeden los do soutěže. Krátce po Štědrém dni budeme losovat a bude to pořádná nadílka. Kompletní seznam cen najdete na konci této stránky v otázkách a odpovědích.

Historické okénko

Jak vypadaly kalendáře poslední roky?


Kdo za projektem stojí?

Gwilym

Gwilym

Gwilym Davies se v roce 2009 zúčastnil Mistrovství světa baristů v Atlantě, a i když tomu sám nevěřil, odešel jako šampion. Neusnul na vavřínech a zanedlouho spoluzaložil dnes již legendární londýnskou kavárnu Prufrock. Svět kávy začal pomalu tesat jeho jméno do kamene. Dnes je hlavním pražičem v pražírně The naughty dog.

Více info

Petra

Petra Veselá si v roce 2004 řekla, že zcela změní svůj život. Z původního plánu otevřít cukrárnu musela kvůli potížím na úřadech změnit směr a z cukrárny se stala kavárna. Od té chvíle začala její kariéra v oblasti kávy stoupat ke hvězdám. Dvakrát vyhrála Mistrovství ČR v přípravě kávy, napsala kultovní kávovou bibli "Velká kniha o kávě", hodnotila kávové soutěže po celém světě a jednoho dne tam potkala Gwilyma.

Více info
Jenny & Mája

Jenny & Mája

V pražírně jsou všichni do jednoho od přírody hraví (jezevčíci Jenny a Mája obzvlášť!) a neustále vymýšlejí a zkoušejí nové věci.

Více info

Chtěli byste svůj kalendář?

Stačí kliknout na tlačítko níže, kde si jej můžete do 20.11. předobjednat za cenu 1990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Q&A

Jak je káva v adventním kalendáře balená?
Jak je káva v adventním kalendáře balená? Do 24 nepropustných balíčků. Každý balíček je uzavřený tak, aby kávu udržel co nejdéle čerstvou. Všechna zrnka jsou proto profesionálně zabalena pomocí heat sealing metody, díky které si zachovají maximální kvalitu po celou dobu strávenou v neotevřeném balíčku.
Na jakou metodu přípravy se káva hodí?
Na jakou metodu přípravy se káva hodí? Všechna káva je pražena na filtr, takže si ji můžete vychutnat mnohými způsoby. Ať už v klasické "véšedesátce", populárním Aeropressu, elegantním Chemexu, tradičním french pressu či v řadě dalších.
Kdy budu mít adventní kalendář doma?
Kdy budu mít adventní kalendář doma? Expedice předobjednávek proběhne koncem listopadu a poté v nejbližší pracovní den po objednávce.
Můžete mi rovnou zrnka namlít?
Můžete mi rovnou zrnka namlít? Bohužel. Veškerá káva je zrnková (nemletá), což také napomáhá k zachování čerstvosti a maximální chuti. Nemáte-li doma mlýnek, můžete si vybrat z naší široké nabídky.
Co mohu vyhrát ve vánoční tombole?
Co mohu vyhrát ve vánoční tombole? Letos jsme to chtěli rozbalit ve velkém, a tak jsme si řekli, že hlavní cena musí být prostě pecka. Kávovar Sage takovou peckou jednoznačně je a dopředu závidíme výherci této krásné mašinky. Outin Nano i s cestovním obalem získá stříbrný medailista a bude si tak moci připravit kafíčko kdekoli a kdykoli, i když s sebou nemá teplou vodu. Fellow Tally Pro je asi nejzajímavější váha, na kterou jsme letos natrefili a třetí místo jako vyšité. Vítězný produkt z letošního baristického mistrovství světa v Aténách, Ceado Hoop, není jen tak obyčejný dripper, a jeho výherce si tak bude moci připravit filtřík opět o něco snadněji. Krásný červený mlýnek Timemore C2 vám pomůže s konzistencí namletí kávy, no a Lotus minerály se zase postarají o to, aby byla vaše voda na kávu v top stavu. Dva nádherné kávové plakáty od šikovné umělkyně Adriany Vala, termohrnek Frank Green nebo nový Aeropress XL, prostě od kávomilů pro kávomily. Barista Hustle Comb WDT Tool vám zlepší vaši espresso game a aby toho nebylo málo, přihodíme nějaká kafíčka a knížky, aby bylo přes zimu co číst.

Co všechno na Kofiu vlastně ještě najdete?

Aneb svět splněných baristických snů ...

Výběrová káva

Výběrová káva

Top pražírny na jednom místě
Alternativní příprava kávy

Alternativní příprava kávy

Aeropress, V60, Chemex a další
Mlýnky na kávu

Kávomlýnky

Ruční i elektrické mlýnky
Kávovary

Kávovary

Na espresso i filtrovanou kávu
Konvice

Konvice

Od základních po profesionální
Termohrnky

Šálky a hrnky

Designové i funkční servírování
Váhy a teploměry

Váhy a teploměry

Preciznost, bez které to nejde
Filtry

Příslušenství

Filtry, náhradní díly a doplňky

Další kávy od The naughty dog

Zákazníci také nakoupili

Hodnocení (6x)

Hodnocení celkem
5.0 / 5
Doporučuje
100%
6 z 6 uživatelů
Janko ověřený zákazník 29. Leden
Doporučuje produkt
Pestrost
Zpracovani
Luciella ověřený zákazník 29. Prosinec, 2023
Doporučuje produkt
Kávový adventní kalendář jsme si koupili letos poprvé a hned nás dostal. Příští rok kupujeme rozhodně znova.
Možnost hádat, degustovat a porovnávat výsledky s ostatními nás hodně bavilo. Těšili jsme se na každý nový balíček.
Skvělý způsob jak ochutnat různé kávy. Třeba i ty, co normálně nevyhledáváme, protože nás některé nově oslovily a dáme jim příště šanci.
Krásné zpracování, krabička, stírací pole, prostě jedna velká chutná zábava.
Vojtěch Vašíček ověřený zákazník 28. Prosinec, 2023
Doporučuje produkt
Skvělý způsob jak si vyzkoušet různé kávy
Hezké zpracování
Adam S. ověřený zákazník 27. Prosinec, 2023
Doporučuje produkt
Adventní kalendář jsem poprové dostal v roce 2022, letošní je za mne ještě krásnější a držím palce, aby v tom The Naughty Dog ve spolupráci s Kofio pokrařovali nadále.
Krásně zpracované po vizuální stránce, stírací leporelo je skvělým doplňkem, hezká pozornost v balíčku a ve srovnání s dalšími kávovými adventními kalendáři je tento o parník před konkurencí.
Oceňuji možnost hodnotit každou kávu zvlášť, sledovat jak ji hodnotí další kávoví nadšenci a navíc mít šanci být slosován do tomboli - třešnička na dortu!
24 balíčků, které rozšíří váš obzor a dají ochutnat i takovou kávu, kterou byste si normálně nekoupili
Ideální jako dárek sobě nebo komukoli, kdo má rád kávu
Poměr cena x výkon, když navíc předobjednáte, tak není o čem..
10/10!
Jana Kadlecová ověřený zákazník 1. Prosinec, 2023
Doporučuje produkt
Zobrazit všechny

Diskuze (2x)

Celkem dotazů
2
Celkem odpovědí
3
Dobrý den, už jsou výsledky tomboly? Díky.
Dobrý den, Pavle. Výsledky najdete na tomto odkaze https://kofio.cz/p/the-naughty-dog-tombola-2023/. Všechny výherce jsme již e-mailem kontaktovali pro dohodu o předání výhry. Přejeme vám krásný den! :)
Přeloženo z Kofio.co Zobrazit originál
Můžete mi dát informace o vzorku dne 24., ztratil jsem QR a nikdy se mi nepodařilo zkontrolovat, co to bylo, a líbilo se mi to!!
Dobrý den, Diego. Popis této konkrétní kávy najdete na tomto odkaze: https://kofio.co/p/…. Přejeme vám krásný den! :)


Co o Kofiu říkají kávomilové

Hezká a někdy i méně hezká slůvka

99% kávomilů doporučuje Kofio
5380 recenzí
Neměli mou požadovaný ruční mlýnek skladem, ale postavili se k tomu skvěle a vyřešili to tak, že jsem na tom ještě lépe, než bych ...
Barbora
Líšnice
Naprosto bleskové doručení do druhého dne. Už několikátý nákup, vždy spokojenost.
Kristýna
Statenice
Celkově velká spokojenost, jsem velkým fanouškem českých pražíren a domácí přípravy kávy, zde mám na jednom místě velký výběr káv ...
Anna
Praha
Ochota, laskavost a vstřícnost. Než by nechali kávu "zestárnout na polici", raději včas sníží cenu. Vynikající komunikace s e-shop...
Pavel
Kopřivnice
Mile mě překvapilo jak byl balíček krásně zabalen a blesková rychlost doručení. Kvalita byla, samozřejmě, perfektní!
Alena
Plzeň
Neuvěřitelně rychlé vyřízení. Než jsem se nadála, dárek byl doma. Velice milý, ale přesto profesionální přístup. Děkuji...
Marcela
Praha
Velmi rychle vyřízeno a dodáno i s menším dárkem, takže jsem byla mile překvapena, a teď čekám, co na to řekne ten, pro koho je to...
Simona
Únanov
Doprava do jednoho dne. Reklamace do jednoho dne. Milá obsluha. Příznivé ceny. Vstřícnost. Rychlost odezvy na podpoře.
Lukas
Pardubice