Hodnocení

Průměrné hodnocení všech káv
4.39 / 5
Doporučuje
90%
8575 z 9566 uživatelů
Nemanja Zobrazit originál dnes
Doporučuje produkt
Yuzu jsem nikdy nezkusil, ale citronová chuť je opravdu výrazná.
Recept
Způsob přípravy: V60 Káva (g): 30 Voda (g): 500 Teplota vody: Mlýnek (nastavení): Postup:
Jan Cvrček ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Krásně vyvážená chuť, kde je cítit ananas
Krásné balení
Recept
Metoda přípravy: Orea V4 fast
Káva (g): 20
Voda (g): 335
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): fellow ode 1 (mleto na 2 stupeň)
Proces: 80g 40s bloom , 80g 1:20, 70g 2:00, 105g final
Honza Lauterkranz včera
Doporučuje produkt
Je rok 2025. Sice nemáme létající auta, ale máme tohle. Přenosný espresso kávovar o velikosti termosky, který vám vodu i nahřeje. Když se nad tím člověk zamyslí, tak je to vlastně neuvěřitelný. Tohle je úplně revoluční kus kávového vybavení. Teď už můžete mít kávu doslova úplně kdekoliv. Stačí to vyndat z batohu, nalít vodu z lahve, vložit kapsli, zmáčknout tlačítko a za 2 minuty máte kávu. Úplně crazy. Představte si, že byste tohle někomu řekli 10-15 let zpátky. Koukal by na vás jako na blázna.
Revoluční kus kávového vybavení, díky kterému můžete mít kávu všude
Možno používat kapsle i mletou kávu
Oproti ostatním cestovním kávovarům se liší v tom, že kávu i nahřívá
Pokud člověk používá výběrové kapsle, tak to má potenciál dělat opravdu dobrou kávu.
Mnohokrát vyzkoušeno i s namletou kávou a pokud člověk používá středně-tmavě praženou výběrovou kávu, tak ta káva, která z toho leze, je opravdu dobrá. Lepší, než jsem čekal. Což indikuje, že kávovar při nahřívání skutečně dosahuje poměrně vysoké teploty pro přípravu kávy a zároveň pumpa musí být relativně silná, aby protlačila vodu skrz puk kávy. Chuti kávy napomáhá to, že komora na mletou kávu má průměr pouze asi jen 39mm, což vám dává velmi dobrou bed depth, díky čemuž je extrakce kvalitní.
Překvapivě lehké a kompaktní
Pro budoucí modely by se možná nabízelo zvětšit kapacitu baterie - a to i za cenu větší velikosti a hmotnosti přístroje. V současné době uděláte ze studené vody 3 - 5 káv v závislosti na množství ohřívané vody. Což je dostatek na dvoudenní výlet.
Pokud používáte mletou kávu, tak komora na ní je velmi malá. Narvete tam maximálně 6 gramů namleté kávy, víc se prostě nevejde. A 6 gramů je prostě fakt málo - aby káva nebyla slabá, tak tam člověk naleje max. 30 ml vody. A to aby mě ráno nakoplo, tak bych si musel dát aspoň dvě za sebou, což už samozřejmě je poněkud nepraktické. Vím, že se dá dokoupit lepší nástavec na víc kávy - na druhou stranu to, že si to člověk musí dokupovat, není ideální.
Dlouhodobá výdrž baterie uvnitř je samozřejmě otázkou. Vydrží tohle udělat několik set káv? Zatím nevím. A poté, co baterie odejde, to pravděpodobně nepůjde vyměnit. I tak se vyplatí.
Pavel ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Meruňkový koláč! Chuť mě vystřelila do vesmíru, něco takového jsem ještě neměl
Letní ovocná sprcha
Nepoznal bych, že je bezkofeinu
Není to káva, kterou bych pil celý rok, ale jako zákusek velmi překvapivá
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 10
Voda (g): 25
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jozef Urbanovský ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
Neskutočne čistý natural
Kvalitný expressive light roast
Štavnatá citrická acidita
Terroir podobný východnej Afrike
Korenistá chuť podobná ako Sudan Rume odrode
Alexandr neděle
Doporučuje produkt
chuť :)
Lada Nováková neděle
Doporučuje produkt
Intenzivní chuť borůvek
Nádherná vůně
rychle mizí
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Nils ověřený zákazník Zobrazit originál sobota
Doporučuje produkt
Ovocná jako espresso
Sladká čokoláda v cappucinu
Bláznivá jahoda jako Ameriko
Všechno v jednom receptu je naprosto šílené.
Nastavení tohoto bodu zabralo nějaký čas a profilování.
Recept
Způsob přípravy: espresso Káva (g): 18 Voda (g): 36 Teplota vody: 93 Mlýnek (nastavení): df64 gen 2 5ticks Proces: 7sek preinfusion (2bar) 4sek namáčení 1 bar, pomalu zvýšit na 9bar a poté snížit na 6 bar až do konce. 37sek
Tim Lohoff-Werner ověřený zákazník Zobrazit originál sobota
Doporučuje produkt
Velmi dobrá bezkofeinová káva, chutná a vyvážená.
Simona Dostálová pátek
Doporučuje produkt
Tohle je můj nejoblíbenější farmář, ten ibišek je naprosto neskutečnej!
Chutná to jako nějakej kytičkovej džem s jahodama
fakt 5/5, chci to pít pořád
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Timemore C3, 16 kliků
Proces: Circulor Competition: 3x 100 ml po 60s
Martina Koubová ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
zajímavá kombinace
Martina Koubová ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
slaďoučká
Martina Koubová ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
Vynikající chuť
Martina Koubová ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
Beansmith 's nezklamal, výborná káva
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál čtvrtek
Doporučuje produkt
Příjemný přístup k pečení
Šťavnatý
Intenzivní chuť, příjemná plnost
Snadné vyjmutí
Zajímavý přístup k pečení
Příliš drahé na to, co nabízí
Zaplaťte prémiovou cenu za pražičku (Scott Rao)
Recept
Způsob přípravy: V60 Káva (g): 15 Voda (g): 250 Teplota vody: 93 ºC Mlýnek (nastavení): 5,5 (1ZPresso ZP6) Proces: Bloom + 1 nalití
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál čtvrtek
Doporučuje produkt
Příjemná chuť pražení
Ovocná a šťavnatá
Zajímavý přístup k pečení
Drahé vzhledem k tomu, co nabízí
Není to opravdu lehká pražená káva
Recept
Způsob přípravy: V60 Káva (g): 15 Voda (g): 250 Teplota vody: 93 ºC Mlýnek (nastavení): 5,5 (1ZPresso ZP6) Proces: Bloom + 1 nalití
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál čtvrtek
Doporučuje produkt
Pěkné tělo
Mimořádně chutné s mlékem
Příjemná směs
Skvělá pečeně
Drahé
Jiří ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
ano, je to opravdu špičková káva a bodové hodnocení musí být přes 90+ chuťový profil sedí, dominantní mi přišla překvapivě levandule, ale i ten zbytek se tam vyskytuje
příjemně sladká a relativně nenáročná na přípravu
vzhledem ke kvalitě v podstatě levná
Recept
Metoda přípravy: 1:1:1 do V60, ale lze připravit v podstatě jakkoliv a ve všem byla dobrá. Extrahuje se dobře, pokud chce něco "extra" kupte si Deep 27 dripper a rozdělte si vodu na 5 částí místo 3, protože to jinak proteče opravdu hodně rychle. Není to až tak velký rozdíl oproti V60, ale ta trocha chuti navíc za to stojí.
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Emmanouil Panagiotidis ověřený zákazník Zobrazit originál středa
Doporučuje produkt
Kvalitní produkt
Zahrnuje režim pro udržení teploty
Jedna drobná věc, kterou bych ocenil, je trochu rychlejší ohřev, ale i tak je rychlost slušná!
Emmanouil Panagiotidis ověřený zákazník Zobrazit originál středa
Doporučuje produkt
Snadné vaření
Velmi vyvážená chuť
Jedna z nejvyváženějších káv, jaké jsem kdy ochutnal!
Recept
Způsob přípravy: Espresso káva (g): 19 Voda (g): 40-50 Teplota vody: 94 Mlýnek (nastavení): df64 na 20 Proces: