Concept Coffee Roasters

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
95%
127 z 133 uživatelů
Pavel Kosík ověřený zákazník 12. Duben
Doporučuje produkt
Recept
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michaela Sokoliová 6. Duben
Doporučuje produkt
Úplná pecka Vôňa tropického džúsu, v chuti cítiť ananás, papáju…. Neskutočná je & veľmi mi vonia a ešte viac chuti. Stále si to drží vysoký štandard kávy - kakaová chuť, ktorá vonia divočinou - ako sľubuje názov “Jungle Juice”
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody: 94 stupňov
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michaela Sokoliová 6. Duben
Doporučuje produkt
Vôňa banánu v čokoláde v zrnkovej, ale i v zomletej podobe. Chuť kávy je lahodná čokoládová, sladkosť banánu je jemná, úplne v dokonalej harmónii chutí sa tá čokina s banánom kĺbi.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody: 94 stupňov, skúšala som aj chladnejší nálev - 85 stupňov
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam ověřený zákazník 2. Duben
Doporučuje produkt
Sladká! Jak Kindervajíčko do hrnku.
Zajímavá netradiční chuť
Štěpán Lata ověřený zákazník 11. Únor
Doporučuje produkt
Concept praží poslední dobou skvělou kávu
Příjemná, lehce nakyslá, chuť višní
Super balení
Recept
Metoda přípravy: hoffmann
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): comandante mk3, 22 kliků
Proces:
Daniel ověřený zákazník 6. Únor
Doporučuje produkt
Cítiť citrusy a limetku
vadí mi v pozadí spálená zatuchlina
Yan Gee ověřený zákazník 25. Leden
Doporučuje produkt
Výbuch chutí nabízí vícevrstvý degustační zážitek.
Mimořádně sladká, lehká a šťavnatá při přípravě s April dripperem, ideální pro ty, kteří preferují svěžejší kávu.
Chutě tropického ovoce přidávají každému doušku osvěžující, exotický nádech.
Bohatý a luxusní pocit v ústech při přípravě s Aeropressem, který osloví milovníky plnější kávy.
Chuť višní v čokoládě přináší luxusní, gurmánský zážitek.
Tea ověřený zákazník 19. Leden
Doporučuje produkt
Vaječňák v kávě bez nutnosti vaječňáku
Krásné balení, vůně kávy ihned zaujme
Výborná z moka konvičky i z pákovky
Květoslav 17. Leden
Doporučuje produkt
Balení
Nic
Recept
Metoda přípravy: expresso Outin
Káva (g): 9
Voda (g):
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Hario expresso, jemně
Proces:
Květoslav ověřený zákazník 17. Leden
Doporučuje produkt
Balení
Nic