Manhattan Coffee Roasters

4.3 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.3 / 5
Doporučuje
91%
126 z 138 uživatelů
Daniel ověřený zákazník 18. Únor
Doporučuje produkt
Daniel ověřený zákazník 11. Únor
Doporučuje produkt
Ovocná mňamka s decentne horkou dochuťou
Ewa Zobrazit originál 27. Srpen
Doporučuje produkt
Nejlepší káva, jakou jsem kdy měl - člověk cítí a ochutná broskev a její svěžest a zároveň má slušný šálek kávy. Absolutní mistrovské dílo
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Postup: předinfuze až 50 g vody po dobu 30-45 sekund
Až 150g vody (celkem) až 1m30
Až 250 g do 2 m nebo mírně nad
Užívat si!
Tillmann Zobrazit originál 3. Srpen
Nedoporučuje produkt
Celé i mleté ​​fazole příjemně voní
Bez ohledu na to, jak moc jsem extrakci upravil, káva chutnala příšerně kysele
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 18,5
Voda (g): 54
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tóth Zoltán ověřený zákazník Zobrazit originál 3. Srpen
Doporučuje produkt
dobrý vkus
dobrá kyselost
žádný kecy chuťový profil
Silye ověřený zákazník Zobrazit originál 28. Červen
Nedoporučuje produkt
No
Od této kávy jsem měl velká očekávání, ale bohužel se ukázalo, že je extrémně vodová a bez chuti. Nemohl jsem rozeznat žádné očekávané chuťové poznámky, které byly uvedeny.
Sebastian Zobrazit originál 8. Červen
Doporučuje produkt
super sladká malinová příchuť
lehké a jemné
jedna z nejlepších káv Nestor Lassos
krásná světlá pečeně
mírná kyselost
květinový
Recept
Způsob přípravy: Origami
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 94°
Bruska (nastavení): 27 kliknutí na Comandante C40
Zpracování: 0:00-1:10: 100g vody za 10 sec.| 1:10-2:30 100g vody za 10 sec.
Eva 6. Březen
Doporučuje produkt
Příjemná ovocitost, příjemně sladká chuť.
Dosti tmavé pražení, pro mě už s nádechem hořkosti.
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore 18
Proces: filtr
Michaela 2. Březen
Doporučuje produkt
Jemná sladší chuť.
Po otevření sáčku dominuje příjemná vůně nugátu.
Všechny tóny se projeví spíše po vychladnutí.
Spíše méně výrazná chuť.
Recept
Metoda přípravy: Espro Bloom
Káva (g): 16,5
Voda (g): 310
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Střední hrubost
Proces: Proces: 50 g zalít na 30 sec, poté dolít do 310 g vody do 1:20 minuty a extrakci ponechat do 2:00-2:30.
Iveta 2. Březen
Doporučuje produkt
vyvážená chuť, příjemná vůně
lehce ovocná a zároveň sladká chuť po ovoci i čokoládě
žádný
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces: