Matěj

Hodnocení

25. Prosinec
Doporučuje produkt
Jemně ovocná a šťavnatá káva
Recept by vyžadoval doladit, ale i takhle pecka!
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 20 clicks Timemore
Proces: Tim Wendelboe
25. Prosinec
Doporučuje produkt
Příjemně sladká káva
Příjemné aroma
25. Prosinec
Doporučuje produkt
Určitě druhé nejlepší kafčo hned po 24.!
Lahodná nasládlá chuť
25. Prosinec
Doporučuje produkt
Asi zatím nejlepší káva, co jsem si doma připravil.
Skutečně podtrhlo štědrodenní náladu
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 20 clicks Timemore
Proces: Tim Wendelboe
18. Prosinec
Doporučuje produkt
Příjemná chuť
Opět citelné čajové tóny
18. Prosinec
Doporučuje produkt
Příjemné aroma
Intenzivní čajové tóny
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 20 clicks Timemore chestnut c2
Proces: Tim Wendelboe
18. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Rwanda byla maličko hořčejší a prázdnější než většina ostatních káv. Ovšem zatímco všechny ostatní jsem mlel ručně, tuto na EKčku, tak třeba jsem akorát špatně odhadl hrubost…
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 7,5 EK43
Proces: recept Jamese Hoffmanna
18. Prosinec
Doporučuje produkt
Zatím asi nejlepší káva kalendáře!
Lahodná chuť sladkého ovoce
Recept
Metoda přípravy: cupping, aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 20
Proces: Tim Wendelboe recept
17. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Skutečně velmi zemitá chuť
Chuť do hořka
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 20 clicks Timemore C2
Proces: Tim Wendelboe recept
8. Prosinec
Doporučuje produkt
Chuť do sladka
Ničím příliš nepřevapila
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 20 clicks
Proces: Recept Tima Wendelboea