Hodnocení celkem
3.9 / 5
Doporučuje
90%
158 z 176 uživatelů
Karolina Filsáková 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemné ovocnější kafe
Klasická afrika
Nevystřelí z bot
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): na hrubo tak akorát na french press :-D
Proces: vyhřátí konvičky, nasypání kávy, zalití vodou, zamíchání než se odpočtou 3min, pak stlačit píst a nalít do nahřátých hrnků
Jana 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Karel Klímek 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Daniel 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Babeta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Kafe se skvělou aciditou. Pokud ji necejtíte, melete nejspíš moc nahrubo.
Chuť lesního ovoce
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chyba ovocie acidita ale inak vyvážená
Kateřina 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Rumjana 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemna kyselost
Zajimava chut a vune
Na me trosku vic hořka, nez preferuji
Recept
Metoda přípravy: french press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 250 ml
Teplota vody: 100 ml
Mlýnek (nastavení): hario
Proces:
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně nasládlé tělo
Čajové podtóny znatelné
Zajímavá, netradiční chuť
Téměř nevýrazná acidita
Recept
Metoda přípravy: V60 James Hoffmann
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (23 clicks)
Proces: 40ml – 45s – 200ml – 30s – 60ml (3:10 brew time)
Jakub 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
opět krásná vůně zrn, byl cítit broskvový čaj
nevyrazná chuť
kyselé
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann
Marek Havrda 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
doteraz asi najmenej výrazná, no to môže mať veľa dôvodov aj na mojej strane
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Tomáš Bukovský 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehká ovocná chuť
Bez kyselinky
Sladší
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Roman 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Svěží ovocná káva
Znatelné tóny lesního ovoce
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: Hoffmann - A better 1 cup V60
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fruity
Balanced
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): TM G1, 20 kliků
Proces: 5 nálevů, 60g vody 45s bloom, poté 60g vždy když odtekla všechna voda