Hodnocení celkem
3.9 / 5
Doporučuje
90%
158 z 176 uživatelů
Karel Klímek 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Kateřina 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Rumjana 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemna kyselost
Zajimava chut a vune
Na me trosku vic hořka, nez preferuji
Recept
Metoda přípravy: french press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 250 ml
Teplota vody: 100 ml
Mlýnek (nastavení): hario
Proces:
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně nasládlé tělo
Čajové podtóny znatelné
Zajímavá, netradiční chuť
Téměř nevýrazná acidita
Recept
Metoda přípravy: V60 James Hoffmann
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (23 clicks)
Proces: 40ml – 45s – 200ml – 30s – 60ml (3:10 brew time)
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann
Marek Havrda 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tomáš Bukovský 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehká ovocná chuť
Bez kyselinky
Sladší
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Roman 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Svěží ovocná káva
Znatelné tóny lesního ovoce
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: Hoffmann - A better 1 cup V60
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fruity
Balanced
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej Šeliga 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Spíše lehčí a po chvíli příjemné “kyselá”
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 320
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Timemore 18 kliku
Dorota 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Všetko konečne výborné :)
-
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 4 dcl
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 5 zo 16
Proces: filtrace
Tomáš 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (20)
Proces:
Yana 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
vilagosg 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Pavlina Zobrazit originál 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vůně a chuť pomerančového květu
Hořká čokoláda
Také jemná chuť lesních plodů, velmi ovocná káva
Po vychladnutí lépe chutná
Recept
Způsob přípravy: Chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Silný čaj s medem
Kávová vůně
Žádná kyselost
Hořko-ovocný aftertaste
Příjemná sladkost
Vyšší hořkost by někomu nemusela vyhovovat
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 16
Voda (g): 180
Teplota vody: 95C
Mlýnek (nastavení): TM Nano (12 clicks)
Proces: inverted 30-60-30
Tomáš 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chut po ledovem caji
Vice hořká dochuť pro mě
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 21
Voda (g):250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matus Dudas 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vona kavenky
Ovocna az floralna chut
Prijemna kava
Nic zapamatatelne
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 - 21 klik
Proces: Hoffmann's ultimate v60 tech