Hodnocení celkem
3.9 / 5
Doporučuje
90%
158 z 176 uživatelů
Jana 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
doteraz asi najmenej výrazná, no to môže mať veľa dôvodov aj na mojej strane
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Václav Kuběja 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Umírněná acidita
Tóny čaje
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Petr 15. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocna
Lehka a pitelna za nizsi teploty
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): hrubsi
Proces: 5x60
Lucie 15. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tak tohle je snad to nejkaramelovější kafe co jsem kdy pila, pecka!
Příjemně vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):21
Voda (g): 350
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces: dle Hoffmanna
Patrik Josef Lukáš 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná hořkost (velmi hořká), velmi subtilní kyselost. Ale oproti včerejšku aspoň nic nepříjemného (asi i nastavení mlýnku pomohlo)
Krásná pitelná káva. A vůbec nevím kde dělám chyby, když už neměním všechny parametry zároveň.
Krásná vůně, která mi říká, že ta káva má na víc, než co z ní dělám.
Nedokázal jsem cítit žádné tóny v chuti.
Omeletu jsem udělal v mezičase trochu sušší, než jsem chtěl.
Recept
Metoda přípravy: v60-01 porcelán, bílá
Káva (g): 20,5g (zrna); 20,6g (namleto)
Voda (g): 315g (Dobrá voda; Hario Buono)
Teplota vody: uvařeno
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (16)
Proces: 3 nálevy. 70g, květ na 2:34 (než jsem osmahl omeletu k večeři), 2. nálev do 19g do 3:10 kdy vylit zbytek vody do 314,6g vody. Konec když jsem měl připravené talíře s večeří a všiml jsem si že jo, káva v 5:30 přibližně.
Dalila Nováková 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Skvělá, zaujala mě
ovocné tóny
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Broskve a karamely
Čím chladnější tím lepší
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Vilfa (střední hrubost)
Proces:
Veronika 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sympatická káva
Lepší nechat vychládnout
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Botond Borsits Zobrazit originál 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: Filtr Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100 ºC
Mlýnek (nastavení): 7 na 1zpresso K-Plus
Proces: James Hoffmann's Better 1 Cup V60 Technique
Stephanie Zobrazit originál 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vynikající
Velmi příjemná čokoládová chuť
Pěkné a plné tělo!
Nic!
Recept
Způsob přípravy: aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 180
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): o něco jemnější než Espresso
Proces: 95 teplota vody 180 ml in. 2 minuty počkat.
Lehce ponořte na 30 sekund a poté zatlačte
Dominika 13. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vynikající vyvážená káva!
Příjemná čokoládová chuť i vůně
Po vychladnutí opravdu cítíte broskvovy ledový čaj (byla by výborná jako cold brew)
Velice variabilní chuť, plné tělo
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Radka 13. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Agata 13. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná chuť broskví a čajů
Recept
Metoda přípravy:v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 88
Mlýnek (nastavení): 26
Proces: 4:6
Štěpán Vrba 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
chuť citrusů a dřeviny, vřele doporučuji
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 400
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): 28 kliků commandante
Proces: Hoffman
Jitka 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť
Příjemná acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): hrubší mletí
Hanka 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
výborná
vůně i chuť tak akorát výrazná
nejdřív jahoda, pak čokoláda
Magdalena 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Susene boruvky <3
Kysela chut i vune
Bylo toho malo :')
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): wilfa chemex
Proces: james hoffmann chemex
Marta 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Karina 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60