Výrazná hořkost (velmi hořká), velmi subtilní kyselost. Ale oproti včerejšku aspoň nic nepříjemného (asi i nastavení mlýnku pomohlo)
Krásná pitelná káva. A vůbec nevím kde dělám chyby, když už neměním všechny parametry zároveň.
Krásná vůně, která mi říká, že ta káva má na víc, než co z ní dělám.
Nedokázal jsem cítit žádné tóny v chuti.
Omeletu jsem udělal v mezičase trochu sušší, než jsem chtěl.
Recept
Metoda přípravy: v60-01 porcelán, bílá
Káva (g): 20,5g (zrna); 20,6g (namleto)
Voda (g): 315g (Dobrá voda; Hario Buono)
Teplota vody: uvařeno
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (16)
Proces: 3 nálevy. 70g, květ na 2:34 (než jsem osmahl omeletu k večeři), 2. nálev do 19g do 3:10 kdy vylit zbytek vody do 314,6g vody. Konec když jsem měl připravené talíře s večeří a všiml jsem si že jo, káva v 5:30 přibližně.