Hodnocení celkem
3.9 / 5
Doporučuje
90%
158 z 176 uživatelů
Karolina Filsáková 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemné ovocnější kafe
Klasická afrika
Nevystřelí z bot
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): na hrubo tak akorát na french press :-D
Proces: vyhřátí konvičky, nasypání kávy, zalití vodou, zamíchání než se odpočtou 3min, pak stlačit píst a nalít do nahřátých hrnků
Daniel 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Babeta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Kafe se skvělou aciditou. Pokud ji necejtíte, melete nejspíš moc nahrubo.
Chuť lesního ovoce
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chyba ovocie acidita ale inak vyvážená
Jakub 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
opět krásná vůně zrn, byl cítit broskvový čaj
nevyrazná chuť
kyselé
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): TM G1, 20 kliků
Proces: 5 nálevů, 60g vody 45s bloom, poté 60g vždy když odtekla všechna voda
Peter 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub 23. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
nudný
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Bruska (nastavení): Comandante C40
Peter Krkoška 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Karamelové tóny
Slabší tělo
Vincenc 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces: 4:6
Tereza Slováková 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Karamelové tóny
Vůně
Slabší tělo
Recept
Metoda přípravy: Hario Immersion switch
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin B 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Martina Kráčmarová 18. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Nahořklá
Nepříjemný aftertaste - po vychladnutí ještě výraznější
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 220
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Wilfa - aeropress
Proces:
Mikhail Volkov 18. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Matěj 18. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Rwanda byla maličko hořčejší a prázdnější než většina ostatních káv. Ovšem zatímco všechny ostatní jsem mlel ručně, tuto na EKčku, tak třeba jsem akorát špatně odhadl hrubost…
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 7,5 EK43
Proces: recept Jamese Hoffmanna
Lisa & Konsti Zobrazit originál 17. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Příliš silný
Terezita 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná káva
Na mne trochu víc hořká
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces: inverted method