Hodnocení celkem
3.69 / 5
Doporučuje
88%
170 z 193 uživatelů
Babeta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Citrusy
Nasládlejší chuť
Spoustu tónu z letáku jsem nebyl schopen najít
Budu muset asi ochutnat hvězdicový ovoce
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Táto ide asi najviac k čaju.
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
František Navrátil 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Bohužel nevím, protože jsem to zase nevychytal při přípravě
Recept
Method of preparation: V60 Kinto
Coffee (g): 20g
Water (g): nevim...
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
Nicolai Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Líbila se mi Spiceyness. I když ne opravdu ovocné.
Recept
Způsob přípravy: Aeropress Jh
Káva (g): 22
Voda (g): 220 + 120
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): střední
Proces:
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
hořká, přepálená chuť
slabé, nevýrazné
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann
Marek Havrda 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
príjemná čajová chuť
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
MattB 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná dochuť a vůně
Slabší káva
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g):300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fruity after taste
Balanced
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 16
Voda (g): 240
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michal 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemné kafe s vyváženou chutí
Po vychladnutí ještě výrazně lepší
Hezky voní po ovoci
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 333
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante C40, 16 cvaků
Proces: James Hoffmann, single cup V60 method
Peter 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Anna 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemnější s příjemnou kyselinkou
Ovocná dochuť
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 19,5g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Karel Klímek 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
nepovažuje za specialitu
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Bruska (nastavení): Comandante C40
Michal Mračka 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
pachne stuchlinou
kysele
nepitne
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Hario Slim-Mini, 8 cvaknuti
Vincenc 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces: 4:6
Martin B 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g