Hodnocení celkem
3.69 / 5
Doporučuje
88%
170 z 193 uživatelů
Babeta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Citrusy
Nasládlejší chuť
Spoustu tónu z letáku jsem nebyl schopen najít
Budu muset asi ochutnat hvězdicový ovoce
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann
MattB 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná dochuť a vůně
Slabší káva
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g):300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fruity after taste
Balanced
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 16
Voda (g): 240
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Anna 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemnější s příjemnou kyselinkou
Ovocná dochuť
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 19,5g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vincenc 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces: 4:6
Martin B 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Ondřej Šeliga 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi jemná chuť
Na mne málo výrazná
Vůně spíše slabší
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 320
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Timemore 18 kliku
Tobias 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Zatím nejzvláštnější káva z kalendáře. Poznačil jsem si k ní velký otazník. Kyselá a zároveň tělnatá. Slabší sladkost. Nepříliš výrazná vůně. Rád bych ji zkusil znovu! Jako pokračování experiment.

Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart: Filter
Proces: 150 ml na bloom, mírné víření, po 30 sekundách dolití zbytku vody
Miroslav 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážený balanc mezi ovocnými a oříškovými tóny
trochu nuda čistě subjektivně
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 22g
Voda (g): 360g
Teplota vody: 98°C
Mlýnek (nastavení): wilfa uniform - 20
Proces: lance hendrick 4-pour technika
Petr 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dochuť
Nevýrazná
Dalila Nováková 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Byla dobrá, ale zatím mě zaujala nejméně
málo výrazná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter Krkoška 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tělo černého čaje
Jemná kyselost
Julie Krejčová 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nijak extra mě nenadchla
Chuťově nezajímavá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
katerina 11. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Zvlastni dochut caje
Recept
Metoda přípravy: tricolate
Káva (g): 20
Voda (g): 400
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matej Ebringer 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná chuť čaje
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 15
Voda (g): 130
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ema 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vůně 2
Acidita 3
Sladkost 3
Tělo 2
Chuť 3
Simon Let Zobrazit originál 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná vůně
Plné tělo
Martina Kráčmarová 10. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Trpký, nahořklý dozvuk citrusů nás moc neoslovil
Celkově nás nenadchla
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 220
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Wilfa aeropress
Proces: