Hodnocení celkem
3.69 / 5
Doporučuje
88%
170 z 193 uživatelů
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
príjemná čajová chuť
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Peter 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jan 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces: inverted method
Pavlína 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sweet creamy smell (yoghurt with blueberries)
Modest acidity
Balanced taste
Recept
Metoda přípravy: mokkamaster
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Přijemná sladkost
Vyváženost, nízká acidita
Recept
Metoda přípravy: Aeropress Go
Káva (g): 16
Voda (g): 160
Teplota vody: 95C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut Nano (9 kliků)
Proces: Inverted, 50g vody, 30s michat, dolit vodu, 60s louhovat, otocit a pressovat
Tereza Slováková 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná sladká vůně (nugat a trocha alkoholu?)
Chuť vyvážená ovocná, ale ne moc kyselá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Elena 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemna kava
Citelne tony cerneho caje
Trochu plošší chuť
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Václav Kuběja 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tóny černého čaje
Sladká chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 24
Kateřina 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně hořko sladká chuť s čajovým ocáskem
Ovoce jsem příliš necítila
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Vilfa
Proces:
Magdalena 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Strasne dobry aftertaste
Prijemne kysela
Takova “kulata” chut
Bylo toho malo jako vzdy :D :')
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): wilfa filter
Proces: james hoffmann chemex
Dávid Halmágyi Zobrazit originál 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladké, sladké
Pěkné ovocné tóny
Recept
Způsob přípravy: Orea
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 100
Bruska (nastavení): ZP6 5.5
Zpracování: 60g květ + 4x70g
Tomáš 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná sladkost s čajovou vůní
Štěpán Vrba 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
výborná dřevěná chuť s nádechem kyselosti
výborné ve větším množství
nevynikají všechny chutě
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 411
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): 27 kliků commandante
Proces: podle Hoffmana
Dominika 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Cajove aroma
Vyrazna chut
Ovocna
Trosku kyselejsi nez mam rada
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tereza 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Kamila 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemna a prijemne pitelna
Nizsi acidita, zrale limety a starfruit tam uplne necitim, ale nevadi :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lenka 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Už na první ochutnání jsem si říkala, že to bude určitě Nikaragua. :) Obecně kávy z této lokality moc nevyhledávám, tahle mi ale vcelku chutnala.
Má spíše čajovou chuť, velmi lehké tělo, nízkou aciditu a trochu nevýraznou sladkost.
Dnes tedy tuto kávu zařadím do kategorii káv, co bych nemusela mít častěji, ale není nic, co by mi na ní vyloženě nechutnalo, takže takhle na ochutnání dobrá. :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut c2 22clicks
Proces: blooming + 2 pours