Hodnocení celkem
3.69 / 5
Doporučuje
88%
170 z 193 uživatelů
Jakub 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
hořká, přepálená chuť
slabé, nevýrazné
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
nepovažuje za specialitu
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Bruska (nastavení): Comandante C40
Jakub 19. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Kateřina Beranová 12. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
výrazní chuť čaje
kyselá
fuller 11. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Martin Kanis 9. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Zo zaciatku korenista chut, neskor (po vychladnuti) sa objavi mierna kyselost
horka az prepalena chut
ne moja salka kavy
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 11
Voda (g): 200
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): portlex 4 kliky, stredne az jemne mletie
Proces: James Hoffmann, 2min brewing, swirl, 30s brewing, 30s slow pushing
Anna B. 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemně nakyslá
svěží
nevýrazná chuť
čajový nádech
Recept
Method of preparation: V60
Coffee (g): 20
Water (g): 290
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
k Zobrazit originál 9. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
kofein
nezískal žádnou z popsaných příchutí
prostě to nebylo dobré (možná způsob přípravy)
Recept
Způsob přípravy: chemex
Káva (g): 20.8
Voda (g): 340
Teplota vody: 99
Bruska (nastavení): 26 kliknutí
Proces: 30s květ, 3 polévání
Libor 9. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Kafe bylo hodně obyčejné.
Martin 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nevšední chuťový profil
Silně připomíná černý čaj
Možná to bylo teplotou vody, ale pořád mi na patře vyvstávala pražená chuť, jako popcorn
Slabé aroma
Recept
Metoda přípravy: Cupping, standardní postup
Káva (g): 10
Voda (g): 170
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Nikola 8. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Wonderful smell when ground
Light taste
Plain
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina 8. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
nevyrazna
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip Kotora 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hezky voni
Nevyrazna
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Stephanie Zobrazit originál 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Abgerundeter Geschmack
Sehr mírný
Kaum Eigengeschmack
Recept
Způsob přípravy: aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 189
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): o něco jemnější než Espresso
Proces: 95 teplota vody 180 ml in. 2 minuty počkat.
Lehce ponořte na 30 sekund a poté zatlačte
Martin 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Neurazí nenadchne
Solidní chuťovej balanc
Chybí mi tam acidita
Recept
Metoda přípravy: kalita
Káva (g): 22
Voda (g): 355
Teplota vody:96
Mlýnek (nastavení): kingrinder k5
Proces: lance hendrick style
Jakub Protiva 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: