Hodnocení celkem
3.8 / 5
Doporučuje
92%
149 z 162 uživatelů
Karel Klímek 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
3
DOMINIK SCHLEHÖFER 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Plné tělo, s nasládlejší dochutí
Příjemná káva
Kyselejší ocásek
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 10,5
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Za mne mimořádně příjemné tělo s nasládlejší chutí, ale stále výraznou kyselostí
Hořká dochuť po dopití kávy, možná ale jen chyba přípravy
Recept
Metoda přípravy: V60 James Hoffmann
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (23 clicks)
Proces: 40ml – 45s – 200ml – 30s – 60ml (3:10 brew time)
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
zatím nejleší spolu s 11
nugátová chuť
sladká
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Libor 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter Krkoška 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výraznější tělo
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces:
Marek Havrda 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Karolína 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chut horke cokolady a visni
Petr 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Skvělá dochuť
Vůně
Sladkost
Nízká acidita
Kateřina Beranová 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Přijemná vůně, hořkost i chuť
katerina 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvazena chut
Recept
Metoda přípravy: tricolate
Káva (g): 20
Voda (g): 400
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
kubanster Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 275
Teplota vody: 98,7
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená acidita
Broskvové aroma
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 10
Voda (g): 150
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): TM C2 (17 kliků)
Proces:
Matus Dudas 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Balanced
Ovocne sladka
Prijemna vona
Marhule
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 - 21 klik
Proces: Hoffmann's ultimate v60 tech
Simon Zobrazit originál 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Skvělá kyselost a sladkost
Možná by to mohlo být dobré v espressu
Pouze 20 g
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 310
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
PatP 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladší chuť
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Milan 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g