Hodnocení celkem
3.8 / 5
Doporučuje
92%
149 z 162 uživatelů
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
krásne sladká :)
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Botond Borsits Zobrazit originál 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: Filtr Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100 ºC
Mlýnek (nastavení): 7 na 1zpresso K-Plus
Proces: James Hoffmann's Better 1 Cup V60 Technique
Peter 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Simona Fančovičová 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená
Sladká
Chutná
Voňavá
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Terezita 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásně naladěná káva
Pochutnala jsem si
Ani příliš hořká,ani příliš ovocná,tak akorát
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Václav Kuběja 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuťově vyvážená
Jemná acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Kateřina 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně hořká káva, jemná chuť čokolády s troškou ovoce
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Vilfa (střední hrubost mletí)
Proces:
Štěpán Vrba 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladké
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 400
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dominika 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tuhle kávu znám a miluju! Čokoláda, oříšky, ovoce…
Sladká
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Leon Zobrazit originál 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Silný čokoládový tón v dochuti
Příjemná kyselost
Recept
Způsob přípravy: Origami
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Bruska (nastavení): 48 kliknutí na Comandante (červené clix)
Průběh: 2:55min
Jakub Protiva 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krasna vune nuttely
Prijemne telo
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Julie Krejčová 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dobré ovocné tóny
Svěží chuť
Krásná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jitka 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásná vůně
Tóny oříšků v chuti
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): hrubší mletí
Elena 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krasne tony nugatu
Prijemna chut i aroma
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Veronika 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladší plná chuť a nižší kyselost
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces: 3 minuty
Vanda 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Žiadna kyselost
Plne telo
Trochu hořký "ocas"
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Hario Skerton
Proces:
Dávid Halmágyi Zobrazit originál 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zatím nejlepší sladkost
Pěkná bilance
Recept
Způsob přípravy: Orea s vlnovými filtry
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 100
Bruska (nastavení): ZP6 5.5
Postup: 60g květ s wwdt + 280g polévání
Leon Schwarze 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martina 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vynikající sladká káva
V chuti oříšky, čokoláda, nugát
Jemná dezertní acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): střední
Proces:
Péter Kovacs Zobrazit originál 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Úžasná chuť
Opravdu dobré s nutelovým toastem
Broskvová příchuť
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 7 (Wilfa)
Průběh: 3:34