Hodnocení celkem
3.8 / 5
Doporučuje
92%
149 z 162 uživatelů
Jana 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
ovocná káva s výraznou borůvkovou příchutí
Jorge Zobrazit originál 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vysoká sladkost
Na můj vkus chyběla nějaká složitost
Lucia 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Veľmi pekná sladkoovocná vôňa
Čučoriedky
Klasika - chladnutím sa zvýrazňuje ovocná sladkosť v chuti
Istá rušivá horkosť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 335
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Porlex 10 klikov
Proces:
Daniel 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Babeta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Také plne telo bez ovocnej casti
František Navrátil 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Taková spíš sladší, to mi úplně nejede. Ale proti gustu...
Recept
Method of preparation: V60 Kinto
Coffee (g):
Water (g):
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Stephanie Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná chuť borůvek
Recept
Způsob přípravy: aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 180
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): o něco jemnější než Espresso
Proces: 95 teplota vody 180 ml in. 2 minuty počkat.
Lehce ponořte na 30 sekund a poté zatlačte
Filip 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Hořká a zároveň kyselá
Zatím nejslabší ze vzorků
Recept
Metoda přípravy: Aeropress Go
Káva (g): 15
Voda (g): 160
Teplota vody: 95C
Mlýnek (nastavení): TM Nano (12 clicks)
Proces:
Tomáš Bukovský 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výraznější tělo
Sladší
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Žaneta 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Roman 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť
Lehká kyselost ovoce se sladkou dochutí
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: Hoffmann - A better 1 cup V60
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sweet
Pleasant
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 17
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip Kotora 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemna
Vyvazena
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): TM G1, 20 kliků
Proces: 5 nálevů, 60g vody 45s bloom, poté 60g vždy když odtekla všechna voda
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
ne to, co jsem očekával
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 98
Bruska (nastavení): Comandante C40
Katerina Michalkova 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvazena prijemne sladka chut
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): stredne hrube
Proces: 5x50 2:15s
Lenka K Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyrovnaný
Ovocný
Mírná kyselost
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vincenc 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces: 4:6