Hodnocení celkem
3.8 / 5
Doporučuje
92%
149 z 162 uživatelů
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Broskve, čokoláda
Žádná acidita, spíš trpký, hořký.
Není můj šálek čaje (haha, get it)
Veronika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Docela sladká a málo výrazná, moc mi nesedla
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Erika 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoladová vôňa
Výrazne horká
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 310
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: Hoffmann
Ivo 17. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
vune zrn s nugatem
az moc broskve, jak ovocny caj
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 21,2
Voda (g): 53
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 2
Proces: 25s extrakce
Sebastian Meißl Zobrazit originál 17. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Příjemná Aroma
nic zajímavého
nízká složitost
Velmi hořká dochuť
nudný
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 14
Voda (g): 238
Teplota vody: 98C
Bruska (nastavení): Comandante (27 kliků)
Proces: Lance Hedrick
Krystof Zilvar Zobrazit originál 17. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Příjemné aroma
Velmi hořká dochuť
Recept
Způsob přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 333
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): R of FILTER on Wilfa
Proces:
Hanka 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tomáš S 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lesní ovoce a čokoláda
Výraznější hořkost
Řídké tělo a kratká dochuť
Recept
Metoda přípravy: v60-02
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): TM C2 18 cvaků
Proces: Hoffmann