Dos Mundos

4.2 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.29 / 5
Doporučuje
84%
43 z 51 uživatelů
Gabriel ověřený zákazník Zobrazit originál dnes
Doporučuje produkt
Citrónový a květinový profil
Pečený profil spíše na tmavém konci, s výraznými nerovnostmi mezi fazolemi
Recept
Způsob přípravy: V60/spínač
Káva (g): 17.6
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Bruska (nastavení): 45 na DF64V s SSP MP
Postup: přelití
Ondřej ověřený zákazník 1. Duben
Doporučuje produkt
Opravdu bohatá chuť, skvělá s mlékem!
Pavel ověřený zákazník 25. Březen
Nedoporučuje produkt
Je to preprazeny
Laila ověřený zákazník 11. Únor
Doporučuje produkt
Velmi příjemná bohatá chuť
Filip ověřený zákazník 10. Únor
Doporučuje produkt
Krásně ovocná, šťavnatá
Výrazný, příjemný "dojezd"
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Fellow Ode V2 – 6 + 2/3
Proces:
Mohamed 9. Únor
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: Hario V2
Káva (g): 18g
Voda (g): 243
Teplota vody: 90 - 95
Mlýnek (nastavení): 4
Proces:
Petra ověřený zákazník 18. Leden
Doporučuje produkt
chuť, vůně
Philipp 18. Leden
Doporučuje produkt
Complex and sweet taste, very interesting
Recept
Metoda přípravy: Filter
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Hand mill 1Zpresso
Proces: 30 sec. bloom with 30g water, then in circles add the rest, total time around 2 min.
Jan ověřený zákazník 17. Prosinec
Doporučuje produkt
Výborné espresso, nezáludné, krásná pěna
Střední pražení
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 40
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dita ověřený zákazník 11. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Na decaf velmi neobvyklá chuť
Velmi VELMI intenzivní chuť!
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: nespresso