The Coffee Collective

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.6 / 5
Doporučuje
93%
71 z 76 uživatelů
Marta ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Jemná, sladká, lehká, ale do pěti hvězdiček jí chybí náboj
Lubomír ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Dobrá letní káva na led
Bez ledu mi moc nejede
Patricie 13. Květen
Doporučuje produkt
ovocná, plná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96°C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 22
Proces:
Miroslav ověřený zákazník 4. Květen
Doporučuje produkt
Pavel Kosík ověřený zákazník 30. Duben
Doporučuje produkt
Jakub ověřený zákazník 18. Duben
Doporučuje produkt
Velice čistý a příjemný šálek
Ovocná chuť která není "těživá"
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25
Voda (g): 420
Teplota vody: 94
Proces: 60g bloom po dobu 30s, do 250 g agitace, zbytek vody na dolití
Luboš Rybníček ověřený zákazník 11. Duben
Doporučuje produkt
Vůně, takhle má vonět ráno.
Svěží a přesto krásně hořká chuť.
Vážný konkurent Kolumbie MILKY CAKE na pozici mého č. 1.
Druhá káva po kolumbijském dortíku, která z "ochutnáme a uvidíme" přechází do seznamu "když je dostupná, tak objednávám".
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 300
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore 485 (16)
Proces: Tricolate dripper
Patricie 26. Únor
Doporučuje produkt
ovocná, citrusová
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96 °C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 23 kliků
Proces:
Nicolai Weis ověřený zákazník 19. Únor
Doporučuje produkt
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál 15. Únor
Doporučuje produkt
Jedna z nejlepších káv, kterou jsem tento rok vyzkoušel
Dobře vyvážený s dobrou kyselostí a nádhernou vůní melounu a citrusů
Recept
Metoda přípravy: spínač V60
Káva (G): 20
Voda (G): 300
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): DF83V Pour Over Burrs, 60
Proces: Tetsu Kasuya God Recept