Candycane Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
92%
483 z 523 uživatelů
Patricie ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
Sergej Skrjanec ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
Matyáš pátek
Doporučuje produkt
Chuť spojená s fermentací je velice výrazná (pro mne plus, někomu nemusí chutnat)
Acidita je přítomna docela ve velké míře (určitě kyselejší než průměr)
Kupodivu dovolí dost nuancí v přípravě (hrubost mletí, teplota vody), a tudíž si můžete dovolit experimentovat a káva bude chutnat dobře pokaždé
Ovocná složka chuti je taktéž dosti výrazná
Mizí příliš rychle :-(
Tóny nakvašenosti nemusí sedět všem
Recept
Metoda přípravy: Origami dripper (S)
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 90-94
Mlýnek (nastavení): Jemnější než obvykle (malinko)
Proces: 30 g/30 s blooming -> po 80g dávkách vody dolívat do požadovaného objemu (čas extrakce circa 3 - 3,5 min.)
Stanislav ověřený zákazník čtvrtek
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 16
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: V60
Zdeněk ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Jakub ověřený zákazník 17. Duben
Doporučuje produkt
Katerina ověřený zákazník 15. Duben
Nedoporučuje produkt
Kristýna ověřený zákazník 11. Duben
Doporučuje produkt
Funky
Sladká, ovocná, lehce nakyslá
Zajímavá
Hezky voní
Není pro každého
Není to káva kterou bych pila denně
Daniel Kritinar ověřený zákazník 3. Duben
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel Kritinar ověřený zákazník 3. Duben
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 4:6 Tetsu Kasuya