Hodnocení celkem
4.9 / 5
Doporučuje
100%
5 z 5 uživatelů
Marek ověřený zákazník 13. Červenec
Doporučuje produkt
Velmi ovocná chuť, oproti jiným výrobcům nádech fermentace a větší ostrost aroma
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 40g
Voda (g): 850 - 900 ml
Teplota vody: 90°C
Mlýnek (nastavení):
Proces: Louhování 5 min, poté promíchání horní vrstvy a následné lohování 3-5 min podle požadované chuti (pro slabší 3 min, silnější 5 min). Slito do konvičky, promícháno, podávano.
Stanley M ověřený zákazník 16. Srpen
Doporučuje produkt
Velmi zajímavá ovocná chuť
Pro mě naprosto ideální první kontakt s cascarou
Skvělá při teplém i studeném servírování
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 15
Voda (g): 500
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení):
Proces: 10 minut luhovat a potom stlačit sítkem. Doporučuji také přelít trochu do láhve a vychladit v lednici. Vychlazená je skvělá jak samotná, tak v kombinaci se sodovkou a trochou rozpuštěného cukru.
Lenka ověřený zákazník 12. Srpen
Doporučuje produkt
Náhoda, která vedla k lásce.... cascaru jsem do košíku dala úplnou náhodou, až po vybalení krabice jsem koukala jak jelito, co mi to přišlo. :D
Byla to ale láska na první ochutnání.
Chutí mi připomíná šípkový čaj, hodně tam jsou cítit i ty švestky.
Šťavnatá, ovocná, lehce kyselkavá - dokonalá chuť!
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20g
Voda (g): 400ml
Teplota vody: 95°C
Mlýnek (nastavení):
Proces: Směs zaliju vodou, nechám 4 minuty louhovat a přecedím.
Lenka ověřený zákazník 31. Květen
Doporučuje produkt
ovocitost, mé první ochutnání cascary... zamilovala jsem se
Milan Linhart ověřený zákazník 3. Březen
Doporučuje produkt
Konečně jsme se dočkali (!) a je nám dovoleno se opět napít skvělé cascary <3