Hodnocení celkem
4.86 / 5
Doporučuje
100%
7 z 7 uživatelů
Marek ověřený zákazník 13. Červenec
Doporučuje produkt
Velmi ovocná chuť, oproti jiným výrobcům nádech fermentace a větší ostrost aroma
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 40g
Voda (g): 850 - 900 ml
Teplota vody: 90°C
Mlýnek (nastavení):
Proces: Louhování 5 min, poté promíchání horní vrstvy a následné lohování 3-5 min podle požadované chuti (pro slabší 3 min, silnější 5 min). Slito do konvičky, promícháno, podávano.
Stanley M ověřený zákazník 16. Srpen
Doporučuje produkt
Velmi zajímavá ovocná chuť
Pro mě naprosto ideální první kontakt s cascarou
Skvělá při teplém i studeném servírování
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 15
Voda (g): 500
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení):
Proces: 10 minut luhovat a potom stlačit sítkem. Doporučuji také přelít trochu do láhve a vychladit v lednici. Vychlazená je skvělá jak samotná, tak v kombinaci se sodovkou a trochou rozpuštěného cukru.
Lenka ověřený zákazník 12. Srpen
Doporučuje produkt
Náhoda, která vedla k lásce.... cascaru jsem do košíku dala úplnou náhodou, až po vybalení krabice jsem koukala jak jelito, co mi to přišlo. :D
Byla to ale láska na první ochutnání.
Chutí mi připomíná šípkový čaj, hodně tam jsou cítit i ty švestky.
Šťavnatá, ovocná, lehce kyselkavá - dokonalá chuť!
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20g
Voda (g): 400ml
Teplota vody: 95°C
Mlýnek (nastavení):
Proces: Směs zaliju vodou, nechám 4 minuty louhovat a přecedím.
Lenka ověřený zákazník 31. Květen
Doporučuje produkt
ovocitost, mé první ochutnání cascary... zamilovala jsem se
Barbora 18. Duben
Doporučuje produkt
Babeta ověřený zákazník 16. Březen
Doporučuje produkt
Milan Linhart ověřený zákazník 3. Březen
Doporučuje produkt
Konečně jsme se dočkali (!) a je nám dovoleno se opět napít skvělé cascary <3