Hodnocení celkem
3.99 / 5
Doporučuje
92%
198 z 215 uživatelů
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann "A Better 1 Cup V60 Technique"
Karolína 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Citrusy, limetková kůra
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
standardní Keňa (černý rybíz)
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Bruska (nastavení): Comandante C40
Proces:
Jakub 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vilagosg 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tobias 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Silně kyselá, ovocná.

Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart: Filter
Proces: 150 ml na bloom, mírné víření, po 30 sekundách dolití zbytku vody
MattB 15. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná vůně
Citrusové chuť
Méně výrazná káva
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petr 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vůně
Sladkost
Peter Krkoška 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná chuť
Silná citrusová a grapefruitová aroma
Gabriela 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Boží chuť švestek a karamelu
Acidní a zároveň sladká
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g): 9
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavlína Zobrazit originál 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná chuť
Silná citrusová a grapefruitová chuť
Recept
Způsob přípravy: Chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lourdes 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Citrus flavour
Light coffee, like any other Kenyan, more like a “tea tip” of drink rather than a coffee
Great aroma while grinding
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 13
Voda (g): 220
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin Kanis 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Na zaciatku sladkost cokolady a mlieka
Stredne kysla dochut po citrusoch
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 11
Voda (g): 200
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): Portlex 4 kliky, stredne az jemne mletie
Proces: James Hoffmann, 2 min brewing, swirl, 30s brewing, 30s pushing
Michaela 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná, šťavnatá chuť
Zatím nejlepší káva
Sladká a příjemně kyselá
Zmizela rychle
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Comandate 21 kliků
Proces:
Tereza 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Skvěle vyvážená chuť
Škoda, že ten balíček není větší :))
Recept
Metoda přípravy: V60
Pavel Kuběja 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná káva s tóny ovoce
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g): 200
Teplota vody: 86
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Roman 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť
Na Keňu postrádám výraznější citrusovou chuť, kterou mám rád
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: Hoffmann - A better 1 cup V60
Miroslav 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuťově vyvážené
Intenzivní vůně, ovocná acidita, karamel. tělo
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20g
Voda (g): 333g
Teplota vody: 99°C
Mlýnek (nastavení): wilfa uniform, 20
Proces: lance hendrick 4 pour