Hodnocení celkem
3.99 / 5
Doporučuje
92%
198 z 215 uživatelů
Martin B 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Dorota 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Sladkosť
Vôňa, acidica, telo
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 4 dcl
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 5 zo 16
Proces: filtrace
Kateřina Beranová 12. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Vůně
kyselá
Babeta 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
PatP 5. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Na mě “kyselejší”
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Margita 5. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
výrazná citrusová vůně a chuť
na mě příliš vysoká acidita
až příliš ovocná chuť, která mi nevyhovuje
neplné tělo
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 200+100
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Hario mini Mill slim plus (7 cvaknutí)
Proces: 30s+30s+60s+30s
Patrik Josef Lukáš 4. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Jemná káva
Pomeranč?
V chuti kávy se nedalo nic poznat oproti vůni
Blbě se hodnotí po vypití více jak litru vína; druhý hodnotitel se vymlouvá zas na těhotenství co do chutí
Šla prý cítit "zelenina", typu kedluben
Hnusná hořkost, pravděpodobně za to může barista
Recept
Metoda přípravy: V60 - 01 porcelán
Káva (g): 20,6g
Voda (g): 350g
Teplota vody: 95?
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (10)
Proces: Namletí z mlýnku přímo do V60, která tak stihla vystydnout. Asi se nahromadilo i hodně kávy na jedné straně - možný chanelling na druhé straně? 5 nálevů po 70g, 2 min. květ. V mlýnku se mlela předtím káva na espresso.
Adela 4. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Netypicka chuť i vůně
Hodně bohaté tělo
Zemitá
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g): 21
Voda (g): 360
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): jemnější
Proces:
Kristýna 4. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládová vůně, plnější tělo, zemitá vůně po zalití
Ostružiny
Žlutý meloun
Lotus sušenky
Acidita mi zde nebyla až tak příjemná
V dojezdu jsem cítila něco, co mi nesedělo, ale to je osobní názor, špatné kafíčko to určitě není. Proto i tak koukám na "doporučuju"
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 21.9
Voda (g): 365
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Ruční Lodos Istanbul
Proces: použit kovový filtr
Ingrid 4. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Vůně, před zalitím tabákové aroma
Osvěžující - až moc
Podle me by líp chutnala jako coldbrew
Nemám ráda kávy s výraznou aciditiou a teď se mi to znovu potvrdilo
Chuť citrusů na začátku neustupuje, dost dlouhý aftertaste.
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21.4
Voda (g): 210
Teplota vody: 79
Mlýnek (nastavení): medium
Proces:
Daniel Holiš 4. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: