Hodnocení celkem
3.99 / 5
Doporučuje
92%
198 z 215 uživatelů
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Táto naozaj prekvapila, ovocná a vyvážená
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
František Navrátil Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Acidita, Acidita ️
Recept
Způsob přípravy: V60 Kinto
Káva (g): 20 g
Voda (g): 330 g
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann "A Better 1 Cup V60 Technique"
Karolína 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Citrusy, limetková kůra
Anna 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Acidnější s ovocnými tóny
Hezká vůně při přípravě
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 290
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
standardní Keňa (černý rybíz)
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Bruska (nastavení): Comandante C40
Proces:
Michal 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Svěží
Citrusy
Asi až moc kyselá
Chybí hořkost a plnost
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20,8
Voda (g): 350
Teplota vody: 350
Mlýnek (nastavení): Comandante C40, 16 cvaků
Proces: James Hoffmann, single cup V60 method
Martin B 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Karel Klímek 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dorota 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Sladkosť
Vôňa, acidica, telo
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 4 dcl
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 5 zo 16
Proces: filtrace
Jakub 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vilagosg 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Andreas Wiedmann Zobrazit originál 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi kyselé, ne tak dobře vyvážené
Recept
Způsob přípravy: Kalita
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 21
Postup: Bloom, 3 kruhy
Tobias 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Silně kyselá, ovocná.

Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart: Filter
Proces: 150 ml na bloom, mírné víření, po 30 sekundách dolití zbytku vody
MattB 15. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná vůně
Citrusové chuť
Méně výrazná káva
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petr 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vůně
Sladkost
Peter Krkoška 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná chuť
Silná citrusová a grapefruitová aroma
Miha 13. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g