DAK Coffee Roasters

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.6 / 5
Doporučuje
94%
387 z 412 uživatelů
winecafedrinker.cz ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
Patricie ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
Nick ověřený zákazník Zobrazit originál pondělí
Doporučuje produkt
Jsem v bodě, kdy je to již třetí balení za loňský rok, takže
kašel kašel
Proč je to tak návykové?
Recept
Recept
Způsob přípravy: Aeropress GO
Káva (g): 12,5
Voda (g): 200
Nastavení teploty vody a mlýnku (Timemore Chestnut C2):

no, to záleží

Když s těmito fazolemi zjemníte (12 až 16 kliknutí) a udržíte teplotu kolem 94 až 96 stupňů, získáte sladký a dortový šálek s ořechy a kořením a skořicovými koláčkovými tóny, které jsou ve skutečnosti tak těžké. skořicová strana, o které by si někdo mohl myslet, že jde o kofermentaci (což nemohu dokázat, ale kofermentace skořice se lišíferentálně). (Nejmenší) nadměrná extrakce v tomto bodě by také mohla vyvolat jemný chlebový tón, který dodává šálku pěkný povrch.

Funkičtější strana vykvétá z hrubších úrovní mletí a teplota, která poskytuje nejjasnější výsledky, je 92 stupňů s nastavením přelití mlýnku na 24 kliknutí.
Tady se odehrávají všechny slovní hříčky a vy si začnete uvědomovat, že na zážitcích z patra skutečně záleží. Nejvtipnější komentáře byly 'ach, brokolice' a 'tady je hodně mrkvový dort!' (sale druhý byl kompliment). Také jsem zjistil, ž...Více
Adam Cinko ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Výrazná vůně po dortíku
výrazná chuť dortíku
Velice aromatická
Dávkujte jednou začas, může se přepít
Adam Cinko ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Nejzajímavější Keňa jakou jsem kdy pil
Temná, neovocíčková
Zase to tmavé pražení!
Adam Cinko ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
DAK prostě umí pražit a vybírat zrna
Kokosek
Trošku tmavší pražení na můj vkus
Adam ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Štavnatá, ovocná, sladká
Adam ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Karel ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
db ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: WACACO NS2 / 1:3
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): KINU m47 / 2.2.0
Proces: