Výběrová káva Peru PINTOC z irské pražírny Cloud Picker je charakteristická tóny kakaa, třešní a sirupu.
Pintoc je název řeky, která tuto kávu zavlažuje, a také název oblasti města San Fernando, kde se káva zpracovává. Zrna pěstuje 9 zemědělců, jejich rodin a komunita v době sklizně dodržuje andskou tradici "Ayni". "Ayni" je kečuánský výraz pro vzájemnost a jedná se o tradici, která sahá až do doby Tahuantinsuyo. Když jeden člen komunity potřebuje pomocnou ruku, v tomto případě při sklizni třešní, ostatní rodiny a přátelé se přidají s vědomím, že podobnou podporu dostanou i oni v nouzi. Zachována je také praxe "Yarqa aspiy" - tradice společné údržby a čištění přírodních i umělých zavlažovacích systémů na zemědělské půdě. To je doprovázeno slavností a jídlem - je to čas oslavy síly vody.
Při suché metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu.
- Nadmořská výška: 1742-2021 m n. m.