Výběrová káva Peru EL BARAEJON z české pražírny Candycane coffee je charakteristická tóny zeleného jablka, švestek a pomerančové kůry.
Farma El Barejon, kterou vlastní Yonal Fernandez má rozlohu 3 hektary a nachází se ve Vencedoru, vesnici v okrese Colasay v provincii Jaen. Farma je v nadmořské výšce 1750 m.n.m a na peruánské poměry je to středně velká farma. V této oblasti se jako jediná odrůda pestuje odrůda Bourbon. Farmu vede Yonal se svou rodinou, ale v sezóně jim pomáhají najatí sběrači. Na farmě mají malou zpracovatelskou stanici, kde Yeiner kávu sám zpracovává.
Tento lot je zpracovaný promytou metodou s prodlouženou fermentací kdy se káva ihned vyloupe a nechá se fermentovat 24 hodin v pytlích nebo malé nádrži, než se umyje a opláchne a poté se suší na slunci vedle domu. Sušení trvá asi 10-20 dní.
- Farmář: Yonal Fernandez
- Nadmořská výška: 1750 m.n.m.